Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesmişlerdi! O şahıslar yakalandı

Galatasaray oynayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz günlerde trafikte yol verme tartışması yaşamış ardından da 4 kişinin saldırısına uğramıştı. O şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesmişlerdi! O şahıslar yakalandı

Galatasaray'ın milli Yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Geçtiğimiz günlerde trafikte yol verme tartışmasına kavuşmuş ve ardından da 4 kişinin saldırısına uğramıştı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda şüphelileri yakaladı. Yakalanan şüpheliler sorguda karşılıklı olarak birbirlerine hakaret ettiklerini ve ardından da olay yerinden ayrıldıklarını söyledi.

Galatasaray Fatih Karagümrük maçı sonrasında 29 Şubat tarihinde meydana gelen olayda Kerem Aktürkoğlu Haliç köprüsü üzerinde Bir araçta bulunanlarla yol verme nedeniyle tartışma yaşamıştı. Evine gittiği sırada tartışma yaşayan Kerem Aktürkoğlu'na iddiaya göre şüphelilerin Zeytinburnu'nda yolunu keserek saldırdı.

Kerem Aktürkoğlu'nun şikayeti üzerine olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. 4 şüphelinin yakalandığı bilgisi Az önce verildi. Çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıkan şüphelilerin emniyette sorgusu devam ediyor.