Okan Buruk’tan Hakim Ziyech kararı

Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın sakatlığı sonrası teknik direktörden Okan Buruk'tan Hakim Ziyech kararı geldi.

Okan Buruk’tan Hakim Ziyech kararı

Galatasaray'da son günlerde sakatlığı olmasına rağmen forma giyen Kaan Ayhan, Rizespor maçında aldığı darbe sonrasında oyundan ayrılmak zorunda kalmıştı. Okan Buruk Kasımpaşa maçında oynaması zor görünen Kaan Ayhan yerine yeni bir hamle yaptı.

Galatasaray'da son dönemlerde sakat olmasına rağmen maça çıkmaya devam eden Kaan Ayhan, Rizespor maçında darbe almış ve sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalmıştı. Kaan Ayhan'ın sakatlığı sonrası Kasımpaşa maçında forma giymesi zor görünüyor. Bu sebeple de teknik direktör Okan Buruk, zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kaldı. Kritik deplasman karşılaşmasında Okan Buruk'un ilk 11'de Kaan Ayhan’ın yerine Hakim Ziyech'e şans tanıyacağı öğrenildi.

HAKİM ZİYECH İLK 11'DE SAHAYA ÇIKACAK

Sarı kırmızı takımın Sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna dahil ettiği Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle uzun süre boyunca kalmak yememişti. Ayak bileğinde sakatlığı olan ve bu durumu atlatan futbolcu Çaykur Rizespor maçının son 13 dakikalık süresinde forma şansı buldu. İyi bir görüntü sergileyen futbolcular teknik öğretti tam net verdi.

Gelen son bilgilere göre Süper Lig'de Galatasaray'ın önümüzdeki hafta oynayacağı Kasımpaşa maçında yıldız futbolcu ilk 11'de forma bulacak. Galatasaray'da sağ açıkta Ziyech’in forma giyeceği öğrenilirken isabet pozisyonunda ise Barış Alper Yılmaz görev alacak.

Galatasaraylı futbolcu Hakim Ziyech, bu sezon sarı kırmızılı forma ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 15 maça çıktı. Futbolcu bu maçlarda 4 gol atarken 2 asist yaptı.