Pembe saçıyla gündem olan Icardi’den galibiyete özel poz

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’den Çaykur Rizespor maçının ertesi günü galibiyete özel bir fotoğraf serisi geldi. Saçını pembeye boyatan Arjantinli yıldızın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı.

Pembe saçıyla gündem olan Icardi’den galibiyete özel poz

Süper Lig devi Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi, yeni saç stiliyle gündemde. Galatasaray’ın dün akşam oynadığı ve 6-2 galibiyetle 3 puanı aldığı Çaykur Rizespor maçında attığı golle skora katkı sunan Icardi, maçın ertesi gününde paylaştığı fotoğraflarla gündemde. Bugün sosyal medya hesabı Instagram’dan pembe saçıyla verdiği pozları paylaşan Icardi, ‘Günaydın Pembe Aslanlar’ notunu ekledi. Icardi’nin fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

RİZESPOR MAÇINDA GOL ATTI

Süper Lig’in yeni haftasında dün akşam sahasına Çaykur Rizespor’u konuk eden Galatasaray, 6-2’lik skorla galibiyetin sahibi oldu. Maçta 1 gol de Mauro Icardi’den geldi. Attığı golle skora katkı sunan Icardi, maçın ertesi günü ise bir günaydın mesajı yayınladı. Pembeye boyattığı saçlarıyla verdiği pozları Instagram’dan paylaşan Icardi’den paylaşımına yorum yağdı.

pembe-saciyla-gundem-olan-icardi-den-galibiyete-ozel-poz.jpg

pembe-saciyla-gundem-olan-icardi-den-galibiyete-ozel-poz-001.jpg

pembe-saciyla-gundem-olan-icardi-den-galibiyete-ozel-poz-002.jpg

‘GÜNAYDIN PEMBE ASLANLAR’

Saç stiliyle sık sık gündeme gelen ve daha önce sarı saçlarıyla çok konuşulan Mauro Icardi, bu kez saçını pembeye boyattı. Icardi’nin pembe saç stilini beğenen de oldu yakıştırmayan da. Dün akşamki maçta sahaya pembeye boyalı saçlarıyla çıkan Icardi, bugün galibiyetin şerefine Instagram adresinden bir günaydın mesajı paylaştı. Fotoğraflı günaydın paylaşımı yapan Icardi, paylaştığı fotoğrafa ‘Günaydın Pembe Aslanlar’ notunu düştü. Icardi’nin bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.