Sadettin Saran adaylığını açıkladı: Yola çıkıyoruz

Spor gündemi Sadettin Saran’ın adaylık açıklamasını konuşuyor. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na aday olacağını açıklaması kısa sürede spor manşetlerinin en üst sırasına yerleşti.

Sadettin Saran adaylığını açıkladı: Yola çıkıyoruz

Mevcut Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni seçimlerde aday olmayacağını açıklamıştı. Ali Koç’un bu açıklamasının ardından gözler aday olacak isimlere çevrilirken Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe adaylığını açıkladı. Saran, ‘Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz’ dedi.

SADETTİN SARAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’dan önemli açıklamalar geldi. Spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen açıklamalar kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili çalışmaları sebebiyle Ticaret Odası Meclisi’nden ayrıldığını duyuran Saran, adaylığını duyurdu.

sadettin-saran-adayligini-acikladi-yola-cikiyoruz.jpg

SADETTİN SARAN: FENERBAHÇE’Yİ ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

İTO’nun Mart ayı Meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Sarı lacivertli kulübün başkan adaylığı ile ilgili çalışmaları sebebiyle İTO Meclisi’nden ayrıldığını açıklayan Saran, odanın bir parçası olmaktan duyduğu onuru dile getirdi ve bu köklü kurumda geçirdiği sürede çok kıymetli insanlar tanıdığını ifade etti. İTO’dan ayrılık kararını üzülerek duyuran Sadettin Saran, veda sözlerine şunları ekledi; ‘Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum. Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe’nin değil, aynı zamanda Türk sporunun olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa’da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’