Süper Lig’de şok ayrılık! Deneyimli teknik adam veda etti

Süper Lig ekiplerinin şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken 29. Hafta maçlarına sayılı günler kala bir son dakika gelişmesi yaşandı. Süper Lig ekibi Gaziantep FK, deneyimli çalıştırıcı Sumudica ile yollarını ayırdı.

Süper Lig’de şok ayrılık! Deneyimli teknik adam veda etti

Bu sezon yine futbol müsabakaları oldukça heyecanlı ve rekabet dolu geçiyor. Sezon sonuna yaklaşılırken süper lig ekiplerinden Gaziantep FK2da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Gaziantep FK, deneyimli teknik direktör Marius Sumudica ile yolları ayırdı. Rumen antrenörün vedası spor manşetlerinde geniş yer buldu.

SUMUDICA İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden biri olan Gaziantep FK’da hoca ayrılığı yaşandı. Sezon sonuna az bir süre kalırken gelen bu karar spor manşetlerinde geniş bir yer buldu. Gaziantep FK, Erdal Güneş’in yerine göreve gelen deneyimli teknik adam Sumudica ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan son dakika açıklamasıyla ayrılık haberi kamuoyuyla paylaşıldı.

super-lig-de-sok-ayrilik-deneyimli-teknik-adam-veda-etti.jpg

SUMUDICA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Gaziantep FK’dan yapılan açıklamayla Rumen hocayla yolların ayrıldığı resmen duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

‘Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır. Teknik Direktör Marius Sumudica ve değerli ekibine katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz.’