Süper Lig Trabzonspor Karagümrük maçı ilk 11’ler açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 29. Haftasında bu akşam Trabzonspor, sahasında rakibi Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma öncesinde her iki takımın da maç kadrosu merak ediliyor.

Süper Lig Trabzonspor Karagümrük maçı ilk 11’ler açıklandı

Bordo mavili ekibin ev sahipliğinde oynanacak olan Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçına sayılı dakikalar kaldı. İstanbul ekibi bu akşam Trabzonspor’un sahasına konuk oluyor. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma öncesinde tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Trabzonspor-Karagümrük maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Trabzonspor-Karagümrük maç kadrosu nasıl? Trabzonspor ilk 11. Karagümrük ilk 11. İşte tüm detaylar…

TRABZONSPOR İLK 11

- M. Taha

- Mendy

- Denswil

- Eren

- Meunier

- Berat

- Umut G.

- Bardhi

- Trezeguet

- Vişça

- Pepe

super-lig-trabzonspor-karagumruk-maci-ilk-11-ler-aciklandi.jpg

FATİH KARAGÜMRÜK İLK 11

- S. Sirigu

- F. Veseli

- D. Biraschi

- M. Rohden

- C. Keleş

- S. Feghouli

- E. Mor

- L. Mercan

- D. Kourbelis

- K. Günter

- Markao

MAÇ SAAT 19.00’DA

Trabzonspor’un Fatih Karagümrük’ü konuk edeceği karşılaşma bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Nefeslerin tutulduğu maçla ilgili tüm merak edilenler araştırılırken Trabzonspor’da kaleci rotasyonu olduğu görülüyor. Bu akşam bordo mavili ekibin kalesini Uğurcan Çakır yerine M. Taha koruyacak. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Murat Temel Yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak. Karşılaşmanın VAR ekibi de belli oldu. Az sonra başlayacak maçta VAR’da Koray Gençerler, Kutluhan Bilgiç yer alacak. AVAR’da ise Furkan Ürün görev yapacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.