Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Trabzonspor’un sahasına konuk olacak. Bu hafta oynanacak derbi maçı için nefesler tutuldu. Derbi öncesinde en çok merak edilen ise maçın hakemi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi araştırılıyor. Karşılaşmayla ilgili tüm detaylar merak edilirken en çok merak edilen soru ise maçın hakemi kim olacak sorusu. Peki, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı mı? Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin hakemi kim? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hangi gün, saat kaçta? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı nerede? İşte detaylar…

DEVM MAÇI HAKEM HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

17 Mart Pazar günü Trabzonspor'un ev sahipliğinde oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek.

trabzonspor-fenerbahce-macinin-hakemi-belli-oldu.jpg

DERBİ PAZAR GÜNÜ

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaşması ekranda olacak. Fenerbahçe, deplasmanda bordo mavili ekibin konuğu olacak. 17 Mart 2024 Pazar akşamı saat 20.30'da oynanacak olan maçın hakemi belli oldu. Dev maçı hakem halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan olacak.

TRABZONSPOR'DA UĞURCAN ÇAKIR MERAK EDİLİYOR

TRabzonspor'un kalecisi ve Kaptanı Uğurcan Çakır'ın son durumu merak ediliyor. Çakır'ın Fenerbahçe derbisinde sahada olup olmayacağı araştırılıyor. İyileşme süreci hızla devam eden Uğurcan Çakır'ın derbi maçında sahada olup olmayacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Başarılı kaleci, dün yapılan antrenmanda yer aldı ve takımıyla birlikte çalıştı.

trabzonspor-fenerbahce-macinin-hakemi-belli-oldu-001.jpg

FENERBAHÇE'DE BECAO MÜJDESİ

Pazar günkü kritik deplasman maçı öncesinde Avrupa'da da mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'deki son durum da merak ediliyor. Sarı lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Becao'nun son durumu ve derbi maçına yetişip yetişemeyeceği merak ediliyor. Başarılı stoper oyuncunun bireysel çalışmalara başladığı öğrenilirken Becao'nun Süper Lig'de 30. haftada oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışacağı belirtiliyor.