UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura sonuçları belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde merakla beklenen çeyrek final kura sonuçları belli oldu. Çeyrek final kuralarının bugün çekileceği açıklanmıştı. Avrupa Ligi çeyrek final kuraları çekildi ve eşleşmeler belli oldu. Kura sonuçlarını görenler bu maçlar kaçmaz diyor.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura sonuçları belli oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşmalar devam ediyor. Çeyrek finale yükselen takımların kura çekimlerinin bugün yapılacağı açıklanmıştı. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura çekimi yapıldı ve eşleşmeler belli oldu. Çekilen kura sonucunda eşleşmeleri görenler mücadeleler için bir hayli heyecanlandı. Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu olan bu müsabakanın çeyrek final mücadeleleri heyecanla beklenmeye başlandı. İşte UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kura sonuçları…

KURALAR ÇEKİLDİ

Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’nin çeyrek final kura çekimi bugün tamamlandı. Gözlerin çevrildiği kura çekiminde eşleşmeler merakla bekleniyordu. Kuralar çekildi ve çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Kura çekimi sonrası eşleşen takımları görenler ise ‘Bu maçlar kaçmaz’ yorumunda bulundu.

uefa-avrupa-ligi-ceyrek-final-kura-sonuclari-belli-oldu.jpg

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde;

- Milan-Roma

- Liverpool-Atalanta

- Bayer Leverkusen-West Ham United

- Benfica-Marsilya

Yarı final eşleşmeleri şu şekilde;

- Benfica-Marsilya/Liverpool-Atalanta

- Milan-Roma/Bayer Leverkusen-West Ham United

MAÇ TARİHLERİ

UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında maç tarihleri de futbolseverler tarafından merak ediliyor. Müsabakalarda ilk maçlar 11 Nisan tarihinde rövanş maçları ise 18 Nisan tarihinde oynanacak.