Uğurcan Çakır ve Denswil ikilisinden inanılmaz hata! Şaka gibi gol yorumları geldi

Trabzonspor’un Alanyaspor deplasmanına konuk olduğu karşılaşmada bordo mavili ekibin kalesine giden gol görenleri şaşkına çevirdi. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ile takım arkadaşı Denswil arasındaki anlaşmazlık gol getirdi.

Uğurcan Çakır ve Denswil ikilisinden inanılmaz hata! Şaka gibi gol yorumları geldi

Alanyaspor-Trabzonspor maçında bordo mavili ekibin kalesine gelen ikinci gol gündem oldu. Spor manşetlerinin en üst sırasına yerleşen bu gol için tüm futbolseverler aynı yorumu yaptı. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve takım arkadaşı Denswil’in arasındaki anlaşmazlık sonucu ağlarla buluşan top Alanyaspor’u 2-0 öne geçirdi. Maçta toplam 4 gol çıkarken karşılaşmanın galibi ev sahibi takım Alanyaspor oldu.

UĞURCAN ÇAKIR VE DENSWIL’IN HATASI GOL YEDİRDİ

Trendyol Süper Lig’in 28. Haftasında Alanyaspor, sahasında rakibi Trabzonspor’u ağırladı. Karşılaşmada toplam 4 gol çıkarken maçın kazananı Alanyaspor oldu. Uğurcan Çakır ve Denswil’in hatası ise maçın önüne geçti. Bordo mavili ekibin deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır ve takım arkadaşı Denswil’in büyük hatası sonucu gelen gol sonrası sosyal medya yıkıldı. O pozisyonu izleyen futbolseverler sosyal medyadan yorum yağdırdı. Maçı takip eden futbolseverler, ‘Şaka gibi gol’ yorumlarında bulundu.

ugurcan-cakir-ve-denswil-ikilisinden-inanilmaz-hata-saka-gibi-gol-yorumlari-geldi.jpg

ANLAŞMAZLIK YAŞADILAR

Karşılaşmada ilk gol dakika 8’de Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın’dan geldi. Skoru 1-0’a taşıyan Oğuz Aydın’ın ikinci golü ise maçın en çok konuşulan pozisyonu oldu. Oğuz Aydın’ın kaydettiği ikinci gole Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve savunma oyuncusu Denswil arasındaki anlaşmazlık damga vurdu. Alanyaspor, dakika 73’te Efecan Karaca’nın golüyle 3-0 öne geçerken Trabzonspor’da 90+5’te gelen gol skoru 3-1’e taşıdı ve karşılaşmada 3-1 Alanyaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

ugurcan-cakir-ve-denswil-ikilisinden-inanilmaz-hata-saka-gibi-gol-yorumlari-geldi-001.jpg

DENSWIL GELEN TOPU GÖRMEDİ

Uğurcan Çakır’ın ceza sahası içindeki serbest vuruşu ve sonrasında yaşananlar maçın önüne geçti. Serbest vuruşu kullanan Çakır, hemen yanındaki takım arkadaşı Denswil’e pas vermek istedi. O esnada ilerideki takım arkadaşlarına talimat veren Denswil ise kendisine doğru gelen topu görmedi. Bu dakikalarda rakibinin hatasını değerlendiren Oğuz Aydın, topu ağlara gönderdi.