Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

Avdupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam kritik bir deplasman maçına çıkıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turunda bu akşam deplasmanda rakibi Union Saint-Gilloise ile mücadele edecek olan temsilcimizin muhtemel 11’leri merak ediliyor.

Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

Fenerbahçe bu akşam deplasmanda rakibiyle heyecan dolu bir mücadele verecek. Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaşmaya hazırlanan sarı lacivertli ekibin maç kadrosu nasıl olacak, hangi futbolcular ilk 11’de yer alacak, kalede hangi isim olacak hepsi ve daha fazlası merakla bekleniyor. Öte yandan rakip takımın maç kadrosu da en çok merak edilenler arasında. Her iki takım da maça nasıl bir kadroyla çıkacak merak edilirken maçla ilgili tüm detaylar da araştırılıyor. İşte Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe maçıyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

UNION SAİNT-GILLOISE MUHTEMEL İLK 11

- Moris

- Sykes

- Burgess

- Machida

- Terho

- Rasmussen

- Sadiki

- Puertas

- Montes

- Eckert

- Amoura

union-saint-gilloise-fenerbahce-maci-muhtemel-11-ler.jpg

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

- Livakovic

- Osayi

- Çağlar

- Djiku

- Ferdi

- İsmail

- Fred

- Cengiz

- Szymanski

- Tadic

- Dzeko

FENERBAHÇE’DE 3 OYUNCU EKSİK

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam eden ve yeni haftalarda zorlu bir fikstüre girmeye hazırlanan Fenerbahçe’nin Avrupa’daki mücadelesi de sürüyor. Sakatlıklar peşini bir türlü bırakmayan Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Becao ve King bu akşamki kritik deplasman maçında forma şansı bulamayacak. Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise deplasmanına konuk olacağı karşılaşma 7 Mart 2024 Perşembe (bu akşam) saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformu üzerinden naklen yayınlanacak.
RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ DE BELLİ OLDU
İki takım arasında oynanacak rövanş maçının tarihi de belli oldu. Bilindiği gibi UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşmaları 2 maç üzerinden oynanacak. Bu akşam ekrana gelecek ilk mücadelenin ardından rövanş karşılaşması 14 Mart 2024 Perşembe günü ekrana gelecek.