4A 4B 4C emeklisine Pazar günü müjde gibi müjde! Tek seferlik 9900 TL ödeme

Emekliye 2023 yılı sonuna kadar yağmur gibi ek ödeme yağıyor. Emekli promosyonu fırsatları yükseldikçe yükseliyor.

4A 4B 4C emeklisine Pazar günü müjde gibi müjde! Tek seferlik 9900 TL ödeme

17 milyon emekliye yeni yıl öncesi ek ödeme fırsatları her geçen gün artıyor. 2024 yılına girecek olan emeklilerin cebi adeta parada olacak. Milyonlarca emekli vatandaşa verilecek olan ek ödemelerin detayları netleşti. SSK Bağ-kur memur emeklisi yapı kredi Bankası’ndan gelen yeni haberle birlikte adeta sevinçten havalara uçacak.

Türkiye’deki ekonomik sorunların büyük kısmını emekliler çekiyor. Ekonomik kriz sürecinde emeklinin cebine giren aylık maaş sadece 7500 TL. Bu sebeple de cefakar emekli vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan promosyon fırsatları yakından takip ediyor. Emekliye promosyon ödemeleri aralık ayında da devam ediyor. Özel bankalarda kamu bankalarına oranla bir miktar daha yüksek promosyon imkanı var. SSK Bağkur memur emeklisi EYT emeklisi için Bir çok bankada promosyon fırsatı varken yapı kredi’ den gelen yeni teklif emekliyi sevinçten havalara.

emekliye-mujde-1.jpg

HEMEN BAŞVUR 9900 TL KARŞILIKSIZ ÖDEMEYİ AL

Yapı kredi bankası, 2019 yılından bu yana en yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. Uzun yıllardan beri ödenen emekli promosyonları konusunda cazip teklifler ile öne çıkan yapı kredi bankası, tüm emeklilere kapılarını açıyor ve yeni yıla sayılı günler kala promosyon miktarlarını daha da arttırıyor. Yapı kredi bankası tarafından emekliye verilecek olan yeni promosyon 9900 TL’ye kadar yükseldi. SSK Bağkur memur emeklisi oturduğu yerden başvuru yaparak binlerce Desteğine kavuşacak. Çünkü yapı kredi bankası dijital bankacılık alanında da oldukça ilerledi ve emeklilere bank şubesine gitmeden promosyon desteği sağlıyor.

ŞUBESİZ MASRAFSIZ ANINDA BAŞVURU

Yapı kredi Bankası’nın yeni emekli promosyonuna katılmak için şubeye gitmeye hiç gerek yok. Başvurular mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden dijital olarak yapılabiliyor. Böylece emekliler yerinden bile kalkmadan anında promosyon fırsatına sahip oluyor.

Emeklilerin unutmaması gereken tek bir detay var. O da yapı kredi bankası emekli promosyonu kampanyasında son başvuru tarihinin 31 Aralık 2023 olduğu. Bu tarihe kadar başvurusunu ister şubelerden ister mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından yapabilir 9900 TL karşılıksız ve geri ödemesiz promosyonu cebinize koyabilirsiniz.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİYE MÜJDELER BİTMİYOR

Diğer yandan Yapı Kredi’den emekliye müjdeler bitmek bilmiyor. Emekli maaşını taşıyan ve yapı kredi bankası müşterisi olan emekliler sadece promosyon fırsatı ile sevilmiyor. Aynı zamanda emekliye yönelik yapı kredi Bankası’nın sağladığı bir çok ödeme var. Hemen maaşını taşıyan emekliler nakit ihtiyaçları olmaları halinde ATM den başvuru yaparak faizsiz nakit avans kullanabiliyor. Ayrıca Yapı Kredi’den emekliye 50.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi desteği de yeni yıla özel olarak sağlanıyor.

31 Aralık tarihine kadar başvuru yaparak yapı kredi bankasının tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Şubesi ve kolay başvuru imkanı yapı kredi de sizi bekliyor.