Çelik Elif Ünügür ile Görüntülendi!

Çelik, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Elif Ünügür ile ilk kez görüntülendi. Nişantaşı’nda bulunan bir dişçi randevusu için kamera karşısına geçen Çelik, ilişkisi hakkında konuştu.

Çelik Elif Ünügür ile Görüntülendi!

Çelik ve Elif Ünügür çifti, Nişantaşı’nda görüntülendi. Çelik, kameraların karşısına geçerken, Özkan Uğur’u kaybetmenin acısını yaşadığını dile getirdi. Özkan Uğur’un büyük bir isim olduğunu ve kendileri için bir ustaları olduğunu belirtti. Sanat camiasına başsağlığı dileyen Çelik, Özkan Uğur’un şarkılarıyla para kazandıklarını ve onun önlerine giden bir isim olduğunu vurguladı.

Yeni çıkan albümü hakkında konuşan Çelik, “İz düşümü” adını taşıyan albümünün bir buçuk aydır piyasada olduğunu ifade etti. Albümün içeriğinin, kendine özgü tutumu olan, 1990’ların ruhunu taşıyan iddialı şarkılardan oluştuğunu belirtti.

İlk Kez Görüntülenmesi Dikkat Çekti!

Çelik ve sevgilisi Elif Ünügür’ün ilk kez görüntülenmesi ise dikkat çekti. Çelik, “Evet, siz ilk defa görüyorsunuz. Ben 10 senedir beraberim” şeklinde açıklama yaparken, evlenip evlenmeyecekleriyle ilgili soruya ise “Bu soruları hanımlara sormak lazım, bize nasıl dayanıyorlar?” şeklinde cevap verdi. Elif Ünügür ise, “Her anı çok güzeldir, bundan sonrasında da inşallah çok güzel devam edecektir” şeklinde yanıt verdi.

64b0e5634e3fe11678c6e8cf.webp

Çelik ve Elif Ünügür çiftinin ilk kez görüntülenmesi, hayranlarını ve medyayı şaşırttı. Uzun süredir birlikte olan çiftin ilişkilerine dair daha fazla detay merak ediliyor. Nişantaşı’nda bir dişçi randevusu için buluşan çift, kameraların objektiflerine yakalandı.

Çelik, gazetecilere ilişkisi hakkında konuşurken 10 yıldır devam ettiğini belirtti ve şaka yollu “Bu soruları hanımlara sormak lazım, bize nasıl dayanıyorlar?” dedi. Elif Ünügür ise her anın çok güzel olduğunu ifade ederek, ilişkilerinin güzel bir şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Çelik ayrıca, Özkan Uğur’un kaybının kendisini derinden etkilediğini ve onun büyük bir müzisyen olduğunu vurguladı. Uğur’un kendileri için bir ustaları olduğunu söyleyen Çelik, sanat camiasına başsağlığı diledi ve Özkan Uğur’un şarkılarıyla kazandıkları parayla onun anısını yaşattıklarını belirtti. Konuşmasında aynı zamanda yeni albümünden de bahseden Çelik, “İz düşümü” adını taşıyan albümünün kendine özgü tutumu olan, 1990’ların ruhunu yansıtan iddialı şarkılar içerdiğini söyledi. Albümün piyasaya çıkmasının üzerinden yaklaşık bir buçuk ay geçtiğini ifade eden Çelik, dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.