Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla İstanbul’da o yollar kapalı olacak

İstanbullu vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir bilgilendirme geldi. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla Megakentte kapalı olacak yollar belli oldu. Yarın trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif yollar açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla İstanbul’da o yollar kapalı olacak

İstanbul'da yarın kapalı olacak yollar belli oldu. 15 Ekim 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İstanbullu vatandaşların da yakından takip ettiği bu konuyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Yatın Megakentte hangi yollar trafiğe kapalı olacak, alternatif güzergahlar hangileri araştırılıyor. İşte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla yarın İstanbul’da trafiğe kapalı olacak yollar ve tüm detaylar…

58. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU PROGRAMI DÜZENLENECEK

İstanbul’da yarın 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu programı düzenlenecek. Bu sebeple yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. 15 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek olan program kapsamında hangi yollar açık, hangi yollar kapalı, alternatif yollar hangileri İstanbullu vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

BELİRLİ YOLLAR TRAFİĞE KAPANACAK

Program kapsamında Trafik denetleme ve Şube Müdürlüğünce 15 Ekim 2023 Pazar günü trafiğe kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Bu doğrultuda Fatih’te Cankurtaran Meydanı ile İshakpaşa Caddesi, Ahırkapı Caddesi, Kabasakal Caddesi, At Meydanı Caddesi, Ahırkapı İskelesi Sokak, Küçük Ayasofya Caddesi ve Torun, Utangaç, Dalbastı ve Aksakal Sokaklar ile bunlara bağlı olan sokak ve caddeler sabah saat 08.00’den program bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

cumhurbaskanligi-bisiklet-turu-dolayisiyla-istanbul-da-o-yollar-kapali-olacak.jpg

ÜSKÜDAR VE KADIKÖY İLÇELERİNDE BAZI YOLLARDA TRAFİK AKIŞI SAĞLANAMAYACAK

Yine program kapsamında Anadolu Yakası’nın Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinde bazı yollarda saat 09.00-16.00 arasında trafik akışı sağlanamayacak. Kadıköy’de Dr. Eyüp Aksoy, Koşuyolu ve Dinlenç Caddelerinin D-100 Güney Harem gelişindeki yan yol, Onur Sokak-Köftüncü Sokak kavşağından Dinlenç Caddesi bağlantısı, Koşuyolu köprü altından Medipol Hastanesi Kavşağı Dinlenç Caddesi istikameti, Orgeneral Şahap Gürler Caddesinden Üsküdar ayrımları, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi ve bağlantıları araç trafiğine kapalı olacak. Üsküdar’da ise Harem Sahil Yolu, Paşa Limanı, Abdullahağa, Kuzguncuk, Çengelköy, Kuleli, Vaniköy, Kandilli, Kandilli Göksu, Beylerbeyi Çamlıca Caddeleri ile buralara çıkan sokaklar, Güzeltepe Caddesinden Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesi kavşağı ile Hekimbaşı Çiftlik Caddesi-Rasathane Caddesinden Sahil Yolu istikameti, Yeni Yol Sokak Kavşağı sahil istikameti, Kandilli Rasathane Caddesi Hıdırellez Sokak Kavşağı, Altunizade Kısıklı, Mahiriz ve Tophanelioğlu Caddelerinden D-100 Kuzey katılım, D-100 Güney Beylerbeyi ayrımlarından Beylerbeyi istikameti ile Gümüşyolu Caddesi sahil tarafı trafiğe kapalı olacak. Kadıköy tarafında Acıbadem, Üçpınarlar, Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay ve Taş Köprü Caddeleri, İstanbul Çevreyolu bağlantısı ve Koşuyolu Tepretoğulları çıkışı, Üsküdar’da da Selimiye ayrımları, Nuh Kuyusu, Dr. Fahri Atabey, Tunusbağ, Cumhuriyet ve Gazi Caddeleri, Ataşehir bağlantı yolu, Şile Otoyolu, TEM Otoyolu üzerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergah olarak kullanılabilecektir.