Emekliye 25 26 27 Aralık'ta sürpriz jest var! 12.000 TL ikramiye hesaplara yatıyor

Emekli maaşı alanlara yeni bir sürpriz jest pazar akşam saatlerinde geldi. 12.000 TL'lik ikramiye ödemesi 25 26 27 Aralık'ta emeklinin hesabına yatıyor.

Emekliye 25 26 27 Aralık'ta sürpriz jest var! 12.000 TL ikramiye hesaplara yatıyor

15 milyon emekliye pazar akşamı sürpriz Müjde açıklandı. 12.000 TL ikramiye hesaplara yatacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi tüm emekliler olacak. Emekliye yeni ikramiye müjdesini veren Akbank oldu. Türkiye'nin en büyük ve köklü bankalarından olan Akbank, emekli vatandaşlar için tek tıkla 12.000 TL'ye Varan ikramiye desteği sağlayacak. Yılbaşı öncesi emekliye Derin bir oh çektirecek olan yeni ikramiyenin Tüm detayları da paylaşıldı.

Akbank'tan emekliye yılbaşı ikramiyesi geliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 15 milyondan fazla vatandaş için sürpriz açıklama akşam saatlerinde geldi. Milyonlarca emekli için Akbank'ın yeni kampanyası başladı. Tek tıkla tam 12.000 TL ikramiye yeni yıl öncesi IBAN numaralarına tanımlanacak. Emekliler başvuru işlemlerini Akbank mobil uygulaması üzerinden bile dakikalar içinde yapabilecek. Milyonlarca emekliyi sevindirecek ödemeye ilişkin son tarih ise 31 Aralık.

emekli-ikramiye-1.jpg

AKBANK'TAN EMEKLİYE YILBAŞI İKRAMİYESİ

Akbank’tan akşam saatlerinde gelen müjde emekliyi sevinçten havalara uçuracak. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine yılbaşı ikramiyesi geldi. Sürpriz açıklama şimdi yapıldı. Emekliler Akbank'a 31 Aralık tarihine kadar başvuru yaparak 3 yıllık maaş taşıma taahhüt vermeleri durumunda tam 12.000 TL ikramiye ödemesi alacak. Yeni yıl öncesi bu ödeme emekliye adeta ilaç gibi gelecek. Üstelik kurumda fark etmiyor tüm emekliler alabiliyor.

ŞART YOK KOŞUL YOK ANINDA ÖDEME VAR

Emekliye Yeni yılda koşulsuz şartsız ödememizdeki verildi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi tek bir tıkla emekli maaşlarını taşıyarak 12.000 TL'lik yılbaşı ikramiyesini cebine koyma fırsatı elde edecek nokta emeklilere verilecek olan ikramiye tek seferde ve anında hesaplara yatacak. Yani beklemekte yok emekliler aynı gün içinde ödeme alacak.

emekli-ikramiye-2.jpg

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi ödemesi müjdesinin detayları da belli oldu. Akbank'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre herhangi bir koşul ya da şart olmadan SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden ikramiye başvurusu yapabilecek. 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayan emeklilere ikramiye ödemesi de aynı gün içinde yatacak. Yani emekliler beklemek zorunda da değil ödeme o gün hesaplara geçecek.

Yeni o yıl öncesi emekliye oh dedirtecek bir kampanyaya imza atan Akbank, son başvuru tarihinde 31 Aralık olarak duyurdu. Yani Bu tarihe kadar başvuru yaparak 12.000 TL yeni yıl ikramiyesi alabilirsiniz.