Güzel Oyuncu Seray Kaya Yaz Sezonunu Açtı

Genç ve başarılı oyuncu Seray Kaya yer aldığı dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın final yapmasından sonra soluğu tatilde aldı.

Güzel Oyuncu Seray Kaya Yaz Sezonunu Açtı

Yoğun bir tempo ile bir sezon geçiren güzel oyuncu kendisini serin sulara bıraktı. Mavi bikinisi ile çekildiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.

Canlandırdığı Elif karakteriyle ilk defa başrol oynayan Seray Kaya’nın projede ki partneri de ünlü oyuncu Berk Oktay’dı. Yakışıklı oyuncu Berk Oktay ile çok iyi bir uyum yakalayan Seray Kaya’nın oyunculuğu da hayranları tarafından oldukça beğeni topladı. Dram kategorisinde yer alan Bir Küçük Gün Işığı projesi Atv ekranlarında pazartesi günü yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

Mavi Bikinisi Beğenildi

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteriyle adeta hafızalara kazınan Seray Kaya sonrasında da ilk başrolü kapmış oldu. Yeni sezonun başında başlayan Bir Küçük Gün Işığı Dizisi ile gündemde yer alan güzel oyuncu dizinin finalinden sonra yaz sezonunu hızlı bir şekilde açmaya karar verdi.

Sosyal medya hesabından mavi bikinili fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncunun mutlu halleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Yorucu bir sezon geçiren Seray Kaya’nın erkenden tatile çıkması da bu durumu adeta kanıtladı. Tatilden birçok fotoğraf paylaşımı yapan Seray Kaya’nın özellikle mavi bikini üstü giydiği fotoğrafı birçok yorum aldı. Dizi yorgunluğunu tatil ile atmaya çalışan Seray Kaya’nın ard ardında eklediği fotoğrafları hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Fiziği Merak Ediliyor

Güzel oyuncu Seray Kaya’nın düzgün fiziği hayranlarının da dikkatinden kaçmadı. Kilosu ve boyunun da oldukça merak edildiği bilinen genç oyuncunun 52 kilo olduğu belirtildi. Mavi bikini üstü ile ayna karşısından çekilen fotoğrafının altına yazılan yorumlarda güzel oyuncunun boyunun da merak edildiği fark edildi. Boyu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan güzel oyuncunun yorumlara da cevap vermediği dikkatlerden kaçmadı.

Seray Kaya’nın boyunda açılan konu ile beraber birçok ünlü isminde boyunun kaç cm olduğu merak ediliyor. Güzel oyuncu Ebru Şahin’in 1.70 m boyunda olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in boyunun da 1.84 m olduğu ifade edildi. Burak Özçivit’in eşi güzel oyuncu Fahriye Evcen’in boyunun da 1.68 m olduğu yazıldı.