Kızılcık Şerbeti Dizisinin İki Ünlü Oyuncusu Yakın Arkadaş Çıktı

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve sezon finali yapan Kızılcık Şerbeti hikayesi ve oyuncularıyla bu sezona damgasını vuran yapımlar arasında yer aldı.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin İki Ünlü Oyuncusu Yakın Arkadaş Çıktı

Projede aşkları ile izleyenleri duygulandıran Nursema ve Umut’un gerçek hayatta ailecek görüşen yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Umur karakterine hayat veren oyuncu Serkan Tınmaz’ın sosyal medyada yer alan fotoğrafları da dizinin hayranları tarafından oldukça ilgi gördü.

İş dışında da özel hayatlarında Ceren Yalazoğlu Karakoç eşi ve Serkan Tınmaz’ın çok iyi anlaştıkları ortaya çıktı. Nursema karakteri ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Ceren Yalazoğlu Karakoç’un eşinin de oyuncu olması hayranlarını şok etmişti. Osman Karakoç ile 2013 yılında nikah masasına oturan Ceren Yalazoğlu Karakoç’un rol arkadaşı Serkan Tınmaz ile de ailecek görüştükleri ve oldukça yakın arkadaş oldukları görüldü.

Ailecek Görüşüyorlar

Özel hayatı ile ilgili sık sık paylaşımlar yapan Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Osman Karakoç çiftinin Serkan Tınmaz ile olan samimiyeti sosyal medya kullanıcılarını da şaşırttı. Günlük normal hayatlarında sık sık görüştükleri belirtilen oyuncuların çok iyi birer arkadaş oldukları da öğrenildi. Kızılcık Şerbeti dizisinde sonunda kavuşan aşıkları canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Serkan Tınmaz’ın sosyal medyadaki fotoğrafları da dizinin hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

kizilcik-serbeti-nin-yonetmeni-hakan-kirvavac-tan-16078212-3803-m.webp

Sezon finali ile ara veren Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı akşam en çok izlenen projeler arasında yer alıyor. Senaryosunun gerçek bir hayat hikayesinden alındığı belirtilen projede çok zor bir şekilde kavuşan aşıklar Nursema ve Umut karakterlerinin normal hayatta yakın arkadaş çıkmaları da dizinin takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor.

Sosyal Medyada Birçok Fotoğraf

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ceren Yalazoğlu Karakoç kendi sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapmaya da devam ediyor. Rol arkadaşı Serkan Tınmaz ile de fotoğraflarını ekleyen güzel oyuncunun eşi Osman Karakoç’ta bu fotoğraf karelerinde yer alıyor. Hem kendisi hem de eşi ile çok iyi anlaştığı fark edilen Serkan Tınmaz’ın da bu mutlu karelerde yer alması dizinin takipçilerini haylı heyecanlandırdı.