Tarım kredi hafta sonu indirimlerini dizi dizi dizdi!

Tarım Kredi Kooperatif markette hafta sonu indirimli şenliği başladı. Yine geniş bir kampanyaya imza atan ünlü marketler zincirinin kataloğu dolu dolu geldi.

Tarım kredi hafta sonu indirimlerini dizi dizi dizdi!

Tarım Kredi Market yeni yıla sayılı günler kala Aralık ayının son kampanyasını duyurdu. Her gün büyük indirimlerle tüketicilerin karşısına çıkan ünlü marketler zincirinde Aralık ayının son kataloğunda çok sayıda ürünle dolu dolu geldi. Yeni Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesinde manav ürünleri bir gün tereyağı çeşitleri, toz şeker, Kişisel bakım ve hijyen ürünleri, peynir çeşitleri, bakliyat ürünleri, ayçiçek yağı gibi birçok üründe indirim fırsatı var. Tarım Kredi indirimli ürünler listesini detaylı olarak sizler için hazırladık. 25 Aralık tarihine kadar geçerli Kampanyayı kaçırmayan indirimli ürünleri yakalar.

TARIM KREDİ ARALIK AYI İNDİRİM LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatif market, aralık ayı indirimleri ile yine dolu dolu kapsamlı bir kampanya ya daha imza atıyor. Yepyeni bir indirim kataloğu hazırlayan ünlü marketler zincirinde haftanın indirimli ürünler listesi şöyle:

Kuru soğan: 6,90 TL

Portakal: 12,90 TL

Deveci Armut: 25,90 TL

Salatalık: 27,90 TL

Yerli muz: 27,75 TL

Bu indirimlere ek olarak Tarım Kredi de 32'li tuvalet kağıdı, 16’lı kağıt havlu, toz deterjan çeşitleri, yumurta çeşitleri, 5 kilogram toz şeker ve daha yüzlerce üründe indirimli fiyat garantisi var.

tarim-kredi-indirim-1.jpg

TARIM KREDİ DE AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde yine Ayçiçek Yağı da indirimli olarak raflarda yerini alıyor. Uzun zamandan beri Cumhurbaşkanı talimatıyla indirimli satış yapan kar amacı gütmeyen Tarım Kredi Market kendi ürününü ve Toprak Mahsulleri Ofisi ürününü diğer marketlere oranla neredeyse yarı fiyatına satıyor. Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı fiyatı şu anda 135 TL olarak satışa devam ediyor. Yine TMO 5 litre ayçiçek yağı fiyatı da 135 TL'den raflarda.

25 Aralık tarihine kadar geçerli Tarım Kredi Kooperatifi Market indirimlerini kaçırmak istemiyorsanız en yakın şubeye uğramayı ihmal etmeyin.