The Simpsons X logosunu da bildi

Dünyayı The Simpsons’lar mı yönetiyor teorisine bir yenisi daha eklendi.

The Simpsons X logosunu da bildi

The Simpsons, kehanetlerinin biri daha gerçekleşti. Dünyaca ünlü çizgi dizi, Elon Musk’ın oyuncak gibi oynadığı Twitter’ın yeni logosunu 11 yıl önceden bilmiş!

Bugüne kadar dünyadaki pek çok olayı önceden tahmin eden The Simpson, yok artık denilecek bir kehaneti daha bildi. Ünlü milyarder Elon Musk tarafından satın alınan Twitter’ın yeni “X” logosunu da The Simpsons bildi. 1989 yılında başlayan dizi her ay mutlaka bir kehanetini gerçekleştirdi.

2012'DE BİLMİŞLER

The Simpsons bu seferde Twitter’ı geçen sene satın alan ve her gün yeni bir değişikliğe imza atan Elon Musk’ın yeni güncellemesini bildi. Musk son olarak Twitter’ın mavi kuş logosunu X olarak değiştirmişti. Çok geçmeden The Simpsons’ın 2012 yılında yayımlanan bir bölümünde Twitter’ın logosunun X olarak görülüdüğü ortaya çıktı.

13 Mayıs 2012 tarihinde yayınlanan The Simpsons 23. Sezon 21. “Ned ’N Edna’s Blend Agenda” bölümünde, Homer’ın X logolu Twitter’a benzeyen bir sosyal medya platformu kullandığı görülüyor. Ancak görüntünün değiştirilerek sosyal medyaya servis edildiği logonun birebir şekilde Twitter’ın yeni logosuna benzetildiği bir bir görsel daha görüldü.