Benim kocam yeni öldü deyip kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü

Eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği adamı evire çevire dövdü. Sokak ortasında dövdüğü adama bağırarak isyan eden kadının o anları bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Benim kocam yeni öldü deyip kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü

Sakarya’da 2 ay önce eşini kaybeden bir kadın, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği bir adamı sokak ortasında dövdü. Kendisini telefonla arayarak rahatsız ettiğini iddia ettiği adamın yakasına yapışan kadının adama defalarca tokat attığı ve yere yatırarak hırpaladığı görüldü. Adamı döven ve bu anlarda isyanını dile getiren kadının, ‘Arama diyorum sana niye arıyorsun?’ dediği duyuldu.

TELEFONLA ARAYARAK RAHATSIZ ETMİŞ

Olay, Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana geldi. 2 ay önce eşi vefat eden bir kadın, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği bir adamı sokak ortasında evire çevire dövdü. İddiaya göre şahıs, N.K. isimli kadını birkaç kez telefonla arayarak para vermeye çalıştı. Eşini yeni kaybeden N.K., kendisini arayarak para vermeye çalışan adamın teklifini reddetti ve bu durumu komşularına anlattı. Komşuları ise şahsı uyararak eve yaklaşmamasını söyledi.

benim-kocam-yeni-oldu-deyip-kendisini-rahatsiz-eden-adami-evire-cevire-dovdu.jpg

SOKAK ORTASINDA MEYDAN DAYAĞI

Eşini yeni kaybeden kadının kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü adamı dövdüğü anlar ise sosyal medyaya düştü. Sokak ortasında adamın yakasına yapışan ve duruma isyan eden N.K., defalarca tokat attığı adamı yere yatırarak hırpaladı. Bu anlarda bağırdığı duyulan kadın, ‘Beni kocam yeni öldü. Seni gebertirim adam ol. Arama diyorum sana niye arıyorsun? Şerefsiz. Yaşından başından utan. Ben acımı yaşıyorum kocam yeni öldü. Arama. Bana gel para vereyim diyor. Sen kimsin!’ diyerek isyan etti. Sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler kısa sürede günün en çok konuşulan olayı oldu. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları ‘Helal olsun teyzem eline sağlık şeklinde yorumlarda bulundu.