Bolu’da feci kaza! 14 yaralı var

Bolu'da Kartalkaya kayak Merkezine giden bir minibüs, Meydana gelen fren arızası sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Feci kazada 14 kişi yaralandı.

Bolu’da feci kaza! 14 yaralı var

Kartalkaya kayak merkezi yolunda Saraycık Köyü mevkiinde meydana gelen feci kazada 14 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden günübirlik tatil için Kartalkaya kayak merkezine gelen bir grup vatandaşı taşıyan minibüs dönüş yolculuğunda fren arızası yaşadı. Muabbet T. İdaresindeki 67 LB 575 plakalı Minibüs frenlerinin boşalması sonucunda devrildi.

Devrildikten sonra yaklaşık 20 metre kadar da sürüklenen minibüs bir ağaca çarparak durdu. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu öğrenilen minibüste 14 kişi yaralandı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 acil çağrı merkezi ekipleri sevk edilirken jandarma ve itfaiye ekibi de geldi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Bolu'da bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Minibüste bulunan bir yolcu kaza anını şöyle anlattı:

“Biz araçtaydık. Zonguldak Ereğli’den geliyoruz Kartalkaya’ya gittik. Virajı alırken frenler boşaldı dediler. Sonra zaten takla atıp ağaca çarptık. Benim bacağım acıyor. Başka bir şeyim yok”

Kaza ile ilgili Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.