Enerji terapisi bahanesiyle istismar

İstanbul Kartal'da bir kişi 17 yaşındaki baldızına enerji terapisi bahanesiyle 3 kez cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılanıyor.

Enerji terapisi bahanesiyle istismar

İstanbul Kartal'da meydana gelen olayda, biyoenerji uzmanı olduğunu söyleyen Gökhan A., Evlerine misafirliğe gelen 17 yaşındaki Baldızına enerji terapisi bahanesi ile 3 kez cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılandığı davada 28 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme aynı zamanda mağdurenin ablasına da yardım etme suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Olay İstanbul Kartal'dan meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki H.K. isimli kız çocuğu bir gün polise başvuru yaparak Şubat ve Mart aylarında eniştesi 53 yaşındaki Gökhan A. Tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Annesi ve eniştesinin evine ziyarete gittiğini ve bu sırada eniştesinin kendisine biyoenerji terapisi yapma bahanesi ile Cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen kız çocuğu şikayetçi oldu.

ABLASININ DA BİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Emniyette pedagog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğu, Eniştesinin kendisine enerjisinin düşük olduğunu söyleyerek enerji terapisi yapacağını belirttiğini ve 3 kez cinsel istismarda bulunduğunu ifade etti. Ablası Züleyha'nın da durumu bildiğini söyleyen kız çocuğu iki kişiden de şikayetçi oldu. Bunun üzerine Gökhan A. Ve eşi Züleyha A. Gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan çift ağzından Anadolu Cumhuriyet başsavcılığına sevk edildi. Sevk edildikleri adliyede iki kişi de tutuklandı. Hemen ardından da Anadolu Cumhuriyeti Savcılığı tarafından enişte ve abla hakkında zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan 42 yıl hapis cezası istemiyle iddianame Hazırlandı ve dava açıldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, çiftin yargılaması 7 ağır ceza mahkemesinde geçtiğimiz günlerde yapıldı. Sanıklar ve avukatları duruşmaya katılırken abla ve eşi H.K.’nin problemli bir çocuk olduğunu kendilerine düşmanlık beslediğini belirterek iftira attığını söyledi.

ENİŞTE VE ABLAYA CEZA YAĞDI

Ağır Ceza Mahkemesi davayı karara bağlarken enişte Gökhan A. Hakkında çocuğun zincirleme şekilde çocuğun nitelikli istismarı suçundan 28 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Abla Züleyha A. Hakkında ise Öz kardeşine karşı çocuğun nitelikli cinsel istismarına yardım etme suçlamasıyla 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.