Yer: İstanbul! Tıraş ücretini duyan müşteri berber dükkanını kurşunladı

İstanbul’da tıraş ücretini duyan bir şahıs yaptığıyla akıllara durgunluk verdi. Saç tıraşı ücretini fazla bulan müşteri berber dükkanına kurşun yağdırdı. Yaşanan olay iş yerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı.

Yer: İstanbul! Tıraş ücretini duyan müşteri berber dükkanını kurşunladı

İstanbul’da saç tıraşı olmak için berbere giden müşteri, 150 lira olan saç ücretini duyunca ücreti fazla buldu. 150 lira olan saç tıraşı ücretini fazla bulan müşterinin sonrasında yaptığı ise akıllara durgunluk verdi. Öfkelenen müşterinin berber dükkanına kurşun yağdırdığı öğrenilirken olay ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayda ölen veya yaralanan olmadığı açıklandı.

150 LİRALIK TIRAŞ ÜCRETİ ÖFKELENDİRDİ

Olay, İstanbul’da bir berber dükkanında yaşandı. Alınan bilgilere göre gittiği berber dükkanında tıraş olduktan sonra 150 lira olan tıraş ücretini fazla bulan müşteri öfkelendi. Müşterinin berbere 100 lira vermesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. 5 Nisan Cuma günü yaşandığı kaydedilen olayda öfkeli müşterinin berber dükkanına kurşun yağdırdığı öğrenildi.

yer-istanbul-tiras-ucretini-duyan-musteri-berber-dukkanini-kursunladi.jpg

DÜKKANI KURŞUNLADI

Saç tıraşı olmak için berbere giden ve tıraş ücretini fazla bularak 150 lira olan ücret yerine berbere 100 lira veren M.D., saç-sakal tıraşı olduktan sonra 100 lira ücret ödedikten sonra dükkan sahibi ile tartışma yaşadı. Taraflar arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında kısa süreli arbede yaşandığı öğrenildi. Olayın ardından öfkeli müşteri M.D.’nin berber dükkanından ayrılarak olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. Bir sürenin ardından tekrar olay yerine gelen M.D., berber dükkanına kurşun yağdırdı. İş yerini kurşun yağmura tutan saldırganın olayın ardından kaçtığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptıkları araştırmada güvenlik kameralarından olayı gerçekleştiren şüpheliyi tespit etti ve M.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin yapılan üst aramasında olayı gerçekleştirdiği silahın da ele geçirildiği belirtildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüphelinin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.