Beşik yerine fırına konulan bebek hayatını kaybetti

Annesinin beşik yerine yanlışlıkla fırında uyuttuğu bebek yaşamını yitirdi. Duyanların inanamadığı olayla ilgili detaylar araştırılırken minik bebeğin annesi tarafından beşik yerine yanlışlıkla fırında uyutulduğu belirtiliyor.

Beşik yerine fırına konulan bebek hayatını kaybetti

Akıllara durgunluk veren olay ABD’nin Kansas eyaletinde yaşandı. Aktarılanlara göre bir anne henüz 1 aylık olan bebeğini beşik yerine yanlışlıkla fırında uyuttu. Bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri kendilerine gelen ihbar üzerine gittikleri evde bebeği ölü buldu ve üzerinde yanıklar olduğunu fark etti.

BEBEĞİNİ BEŞİK YERİNE YANLIŞLIKLA FIRINA KOYDU

Olay, ABD’nin Kansas eyaletinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre bir anne bebeğini beşiği yerine yanlışlıkla fırında uyuttu. 1 aylık olduğu öğrenilen bebeğin hayatını kaybettiği öğrenilirken 26 yaşındaki anne ile ilgili bir arkadaşından yorum geldi. Annenin arkadaşı, annenin akıl sağlığının bu terajedide rol oynayabileceğini söyledi.

POLİS EKİPLERİ BEBEĞİN ÜZERİNDE YANIKLAR OLDUĞUNU FARK ETTİ

ABD’nin Kansas eyaletinde polis ekiplerine gelen bir bebeğin nefes alamadığına dair ihbar üzerine ekipler olayın gerçekleştiği eve gitti. İhbar üzerine eve giden polis ekiplerinin ölü buldukları 1 aylık bebeğin üzerinde yanıklar olduğunu fark ettiği ve bebeğin kıyafetlerinin de yanmış olduğunu fark ettikleri belirtildi. Olayla ilgili aktarılan bilgilere göre 26 yaşındaki anne Mariah Thomas’ın bebeğini uyuması için beşiği yerine yanlışlıkla fırına koyduğu ortaya çıktı. Olayın nasıl yaşandığına dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan annenin bir arkadaşı, anne Thomas’ın akıl sağlığının bu olayda rol oynayabileceğini öne sürdüğü belirtildi.