Kate Middleton’dan ilk görüntü! Günlerdir haber alınamıyordu

Günlerdir haber alınamadığı belirtilen Prenses Kate Middleton ile ilgili tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. İngiliz gazete manşetleri Prenses Kate Middleton’u konuşurken gözler İngiliz Kraliyet ailesinden gelecek açıklamaya çevrilmişti.

Kate Middleton’dan ilk görüntü! Günlerdir haber alınamıyordu

Tam 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton ile ilgili gelişmeler takip edilirken son dakika haberleri de gündemden düşmüyor. Son olarak bu konuyla ilgili İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı iddia edilmişti. Açıklama söylentilerinin ardından tüm gözler İngiliz Kraliyet ailesine çevrilmişti. Günlerdir haber alınamadığı iddia edilen Prenses Kate ile ilgili öldü iddiaları da ortaya atılmıştı. Meraklı bekleyiş sona erdi ve Prenses Kate, eşi Prens William ile beraber alışveriş yaparken görüntülendi. İşte o görüntüler…

PRENSES KATE GÜNLERDİR GÜNDEMDE

Kate Middleton ile ilgili çok sayıda iddia gündeme gelmişve tam 83 gündür ortalarda görünmeyen Prenses Kate hakkında öldüğüne dair iddialar bile gündeme gelmişti. İngiliz gazetelerinin manşetlerinden düşmeyen konuyla ilgili İngiliz Kraliyet ailesinden büyük bir açıklama yapılacağı da öne sürülmüştü. Gözler iddia edilen açıklamaya çevrilirken Prenses Kate ve eşi Prens William beraber alışveriş yaparken görüntülendi.

kate-middleton-dan-ilk-goruntu-gunlerdir-haber-alinamiyordu.jpg

kate-middleton-dan-ilk-goruntu-gunlerdir-haber-alinamiyordu-001.jpg

GÜNLER SONRA İLK FOTOĞRAF GELDİ

Hakkında kayıp, öldü, boşandı gibi iddialar ortaya atılan Prenses Kate Middleton’a ne olduğu merak edilirken günlerdir ortalarda görünmeyen Prenses Kate, eşi ile görüntülendi. Dünya gündemine oturan çok sayıda iddia sonrası tüm gözler İngiliz Kraliyet ailesine çevrilmişti. Bir açıklama gelecek mi, Kate’ye ne oldu, öldü mü gibi sorular gündemde yer almaya devam ederken meraklı bekleyiş son buldu ve Prenses Kate, eşi Prens William ile birlikte alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. İngiliz Gazetesi The Sun’da yer alan haberde, Prenses Kate’nin eşi Prens William ile beraber Cumartesi günü evinin hemen yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaparken görüntülendiği belirtildi. Aynı gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı ise Prenses Kate’nin iyi ve mutlu göründüğünü söyledi ve ‘Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu. Mutlu ve iyi görünüyordu.’ dedi. Günler sonra gelen fotoğraf Prenses Kate ile ilgili ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu da göstermiş oldu.

kate-middleton-dan-ilk-goruntu-gunlerdir-haber-alinamiyordu-002.jpg