Plajda çırılçıplak gezen kadına başka bir kadın çivili sopayla saldırdı

Plajda çıplak gezen kadını gören başka bir kadın elindeki çivili sopayla saldırıya geçti. Sopayla kendisine saldıran kadına karşı kendisini korumaya çalışan kadının sopayı almayı başardığı görülürken o anlar çevredekilerin telefon kamerasına yansıdı.

Plajda çırılçıplak gezen kadına başka bir kadın çivili sopayla saldırdı

ABD’nin Los Angeles kentindeki Venedik Plajı’nda ilginç anlar yaşandı. Plajda bir kadının çıplak şekilde gezdiğini gören başka bir kadın elindeki çivili sopayla kadına saldırmaya başladı. O anlarda kendisini korumaya çalışan kadının birkaç hamle yaparak sopayı almayı başardığı görüldü. Elindeki çivili sopayı kaptıran kadının bu kez de beyzbol sopasıyla saldırıya geçtiği anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. İki kadın arasındaki kavganın sebebi ise bilinmiyor.

KADINLARIN PLAJDAKİ KAVGASI KAMERALARA YANSIDI

ABD’nin Los Angeles kentindeki plajda iki kadının kavga ettiği anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Plajda çıplak gezen kadını gören başka bir kadın elindeki çivili sopayla saldırıya geçti. Kendisine saldıran kadına karşı savunmaya geçen genç kadın, yaptığı hamlelerle sopayı almayı başardı. Diğer kadın bu kez beyzbol sopasıyla saldırmaya başladı. Saldırıya uğrayan kadın beyzbol sopasını da almayı başardı.

pilajda-cirilciplak-gezen-kadina-baska-bir-kadin-civili-sopayla-saldirdi.jpg

ÇEVREDEKİLER KAVGAYI CEP TELEFONLARIYLA KAYDA ALDI

Venedik Plajı’nda yaşanan kavga çevredekiler tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Elbiseli kadının plajdaki çıplak kadına çivili sopa ve beyzbol sopasıyla saldırdığı anlara ait görüntüler kısa sürede yayıldı. İki kadın arasındaki kavganın sebebi bilinmezken sopalı saldırıya maruz kalan kadının yaptığı hamlelerle her iki sopayı da almayı başardığı anlar da kameralara yansıdı.

pilajda-cirilciplak-gezen-kadina-baska-bir-kadin-civili-sopayla-saldirdi-001.jpg