Nisan ara tatili başlıyor! Cuma günü başlayacak 1 hafta sürecek

Okullarda ikinci ara tatil için geri sayım devam ediyor. Bu yılın ikinci ara tatiline çok az bir zaman kaldı. Hem öğrenciler hem de velilerin heyecanla beklediği tatil tarihine doğru geri sayım sürerken gözler Cuma gününe çevrildi.

Nisan ara tatili başlıyor! Cuma günü başlayacak 1 hafta sürecek

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci ara tatili için geri sayım sürüyor. Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yakından takip ettiği Nisan ara tatili ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Nisan ayında uygulanacak olan ara tatile sadece günler kaldı. Öğrenciler, 8 Nisan tarihinde başlayacak olan ara tatilde hafta sonları da eklendiğinde 1 hafta tatil yapacak. Peki, Nisan ara tatili ne zaman? Okullarda ikinci ara tatil ne zaman başlıyor? Nisan ara tatili ne zaman bitiyor? Nisan ara tatili kaç gün 2024? İşte tüm detaylar…

ARA TATİL 5 NİSAN’DA BAŞLIYOR

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci ara tatili için geri sayım devam ederken bu yıl ikinci dönem ara tatili 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak. 5 nisan 2024 Cuma günü okullarda son ders zilinin çalmasıyla birlikte ara tatil başlıyor. Araya giren hafta sonları ile birlikte Nisan ara tatili 1 hafta sürecek.

nisan-ara-tatili-basliyor-cuma-gunu-baslayacak-1-hafta-surecek.jpg

OKULLAR 12 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ AÇILACAK

Nisan ara tatili araştırmalarında en çok merak edilen ise okulların yeniden açılacağı tarih. 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Nisan ara tatiline hafta sonlarının da eklenmesiyle birlikte tatil 1 hafta sürecek. 8 Nisan 2024 Cuma günü başlayacak olan ara tatil 12 Nisan 2024 Pazartesi günü sona erecek.