Öğrencilerin 9 günlük tatili başlıyor! Eğitime kısa bir mola

Cuma gününün yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler ve velilerde de tatil heyecanı başladı. Hem Nisan ara tatili hem de Ramazan Bayramı tatili için geri sayım devam ediyor. Öğrenciler, 9 günlük bir mola çıkıyor.

Öğrencilerin 9 günlük tatili başlıyor! Eğitime kısa bir mola

Okullarda ikinci ara tatil ve Ramazan Bayramı tatili için geri sayım sürerken öğrenciler ve veliler de tatil için heyecanlı. Nisan ara tatilinin başlamasına sadece 1 gün kaldı. Hem Nisan ara tatili hem de Ramazan Bayramı tatili bir arada yaşanacak. Öğrenciler, hafta sonları ile birlikte toplamda 9 gün tatil yapacak. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı tatili de 9 güne uzatılmıştı. Öğrenciler, 5 Nisan 2024 Cuma günü son ders zili ile birlikte ara tatile çıkıyor. İşte tatil tarihleri…

OKULLARDA İKİNCİ DÖNEM ARA TATİLİ BAŞLIYOR

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikini ara tatiline sadece 1 gün kaldı. Nisan ara tatili için gün sayan öğrenciler Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla birlikte 9 günlük araya çıkıyor. Derslere 9 günlük bir mola verilecek. Bu yıl ikinci ara tatil, Ramazan Bayramı tatili ile denk geliyor. Ancak Ramazan Bayramı dolayısıyla öğrencilerin ara tatili daha uzun sürmeyecek. Hafta sonlarının da takvime dahil edildiğinde öğrenciler toplamda 9 gün tatil yapmış olacak. Okullarda birinci dönem ara tatili Kasım ayında yapılmıştı. Gözlerin çevrildiği ikinci ara tatil 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak. Hafta sonları ile birlikte tatil toplamda 9 gün sürecek.

ogrencilerin-9-gunluk-tatili-basliyor-egitime-kisa-bir-mola.jpg

OKULLAR 15 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ AÇILACAK

Okullarda ikinci dönem ara tatili 5 Nisan 2024 Cuma günü başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre ikinci ara tatil 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak. Cumartesi ve Pazar günleri de takvime dahil edildiğinde tatil süresi 9 güne uzuyor. Öğrenciler, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak.