Perşembe Cuma Günü IBAN'a 15.450 TL! Emekliye BÜYÜK İKRAMİYE Vurdu

Emekliye büyük ikramiye geliyor. Perşembe Cuma Günü IBAN’a 15.450 TL ek para yatacak.

Perşembe Cuma Günü IBAN'a 15.450 TL! Emekliye BÜYÜK İKRAMİYE Vurdu

Perşembe Cuma Günü IBAN'a 15.450 TL! Emekliye BÜYÜK İKRAMİYE Vurdu!

Emekliler, Türkiye'de ekonomik kriz sürecinden en olumsuz etkilenen kesim oldu. Ocakta yapılan emekli maaş zammı yeterli gelmedi en düşük emekli maaşı ise 10.000 TL olarak kaldı. Açlık sınırının çok altında bir rakama geçinmek zorunda kalan emekliler, bir süredir tepkilerini dile getiriyor çözüm istiyordu. Emekliler için seçim öncesi zam iddiaları gündeme gelmişti. Ancak bu iddiaların da Gerçek olmadığı ortaya çıktı. Bu durumda da milyonlarca vatandaşın gözü ek gelir elde edebilecekleri diğer ödemelere çevrildi. Neyse ki emeklinin imdadına bankalar yetişti. SSK bağ-kur 4c emeklisi için bankalarda rekor promosyon ücretleri gündemde. Özellikle kamu bankalarının promosyon miktarını 12.000 TL'ye kadar çıkarması sonrası özel bankalardan da atak geldi. Emekliye büyük ikramiye bankalardan çıktı. Milyonlarca emekli için ek gelir fırsatı sunacak büyük promosyon miktarları haberimizde…

Türkiye'de şu anda 17 milyona yakın emeklilere hak sahibi bulunuyor. Ancak ekonomik krizde En çok bu kesimi etkiliyor. Çünkü emekli maaşlarına yapılan zamlar yetersiz kaldı ve özellikle de en düşük emekli maaşı enflasyon karşısında adeta devede kulak oldu. Bu sebeple de milyonlarca emekli vatandaşın uzun süredir ilave zam talebi bulunuyordu. Seçim öncesi bu konuda son derece umutlu olan emekliler büyük bir hayal kırıklığı yaşasa da farklı bir sürpriz haber geldi. Emekliye ek zam çıkmadan ancak Emekli promosyonu konusunda önemli güncellemeler yapıldı. Özel bankalar harekete geçerek emekli maaşı alan vatandaşlar için Ekstra ödemelerini 18.000 TL'ye kadar çıkardı. Son dakika haberi ise yine bir özel bankadan geldi. Emekliye maaşa ek verilecek tutar 15.000 TL'nin üstüne çıktı. Peki hangi banka Emekliye ne kadar promosyon veriyor? Güncel emekli promosyon fırsatları neler?

persembe-cuma-gunu-ibana-15-450-tl-emekliye-buyuk-ikramiye-vurdu-1.jpg

BANKALARIN SUNMUŞ OLDUĞU GÜNCEL PROMOSYON MİKTARLARI

Türkiye'deki birçok banka, emekli vatandaşlara ekonomik destek sağlamak amacıyla çeşitli promosyon kampanyaları düzenlemekte. Bu kampanyalar, emeklilerin yaşam kalitelerini artırmayı ve mali destek sağlamayı amaçlıyor. Güncel promosyon kampanyalarıyla, emekli maaşlarını ilgili bankalardan alan emeklilere çeşitli nakit avantajlar sunuluyor. İşte bazı bankaların Nisan 2024 için sunduğu promosyon miktarları:

Denizbank: Emekli maaşını 3 yıl süresince DenizBank'tan alma taahhüdü verenlere 12.000 TL'ye varan nakit promosyon sunuluyor.

İş Bankası: İş Bankası, emekli maaşını bankadan alma taahhüdü verenlere 12.000 TL'ye varan nakit avantajlar öneriyor.

Yapı Kredi: Bu banka, 18.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunarken, ek ödülleri de barındıran ekstra taahhütnameler imzalanabiliyor.

Vakıfbank: Emekli maaşı tutarına bağlı olarak, 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor.

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası da benzer şekilde, 12.000 TL'ye varan promosyon fırsatlarıyla emeklilerin yanında yer alıyor.

persembe-cuma-gunu-ibana-15-450-tl-emekliye-buyuk-ikramiye-vurdu-2.jpg

TEK BAŞVURU YETİYOR

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli maaş promosyonu konusunda birbiriyle büyük bir rekabete girişirken başvuru şartları ve detaylarda merak ediliyordu. Bankalarda emekli promosyon kampanyalarına başvuru şartları değişmedi. Ek koşulsuz doğrudan promosyon almak isteyen emekliler için 3 yıllığına maaşınızı Seçtiğiniz bankaya taşımak yetiyor. Ancak ek promosyon kampanyalarından da faydalanmak isteyen emeklilerin maaş taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı ve diğer ek koşulları yerine getirmeleri gerekiyor.

persembe-cuma-gunu-ibana-15-450-tl-emekliye-buyuk-ikramiye-vurdu-3.jpg

ÖDEME SÜRESİ SADECE 3 İŞ GÜNÜ

Emekliye cazip ve yüksek promosyon fırsatları sunan bankalar Buna ek olarak birçok avantajı da sunuyor. Faizsiz nakit avans, düşük faizi emekli kredisi, ücretsiz kredi kartı kullanımı, ücretsiz havale ve EFT gibi ayrıcalıklar emeklileri bekliyor. Emekli maaşını taşıyarak taahhüt sözleşmesini yapan emeklilere 3 iş günü içinde ödemeleri aktarılıyor. Böyle de emekliler pratik ve hızlı bir şekilde ek gelir elde etme imkanını yakalıyor.