Gönüllüler takımında kim elendi? (Survivor 2017)

Bu akşam Survivor'da gönüllüler takımında kimin eleneceği belli olacak. Seyircilerin gönderdiği SMS'lerle verilen oylarda adaya kimin veda edeceği merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı gönüllüler takımında kimin elendiği birazdan açıklayacak..

Gönüllüler takımında kim elendi? (Survivor 2017)

Survivor'da nefesler tutuldu ve adaya veda edecek ismin kim olacağı merak ediliyor. Acun topladığı ada konseyinde elenmesi muhtemel 4 adayı konuşturdu ve noterden gelen oylama zarfını eline aldı ve adaya kimin veda edeceğini açıklayacak. 

 

Adaya veda etme potasında olan isimler arasında Eser West'de var. Eser West performans puanı sıralamasına göre bu haftanın en başarılı yarışmacısı seçildi. Elenme potasında Erdi'de bulunuyor. İsmin açıklanmasına yakın Erdi'nin gözlerinin dolduğu dikkat çekti. 


Dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybeden gönüllülerden, birisinin adaya veda edeceği oylama sonucu açıklanıyor. Eleme potasına gönderilen Erdi, Fulya, Berna ve Eser’in aralarında bulunduğu yarışmacılardan hangi isim Survivor’a veda ediyor. Merak edilen sorunun cevabını hep birlikte öğreniyor olacağız. İzleyicilerin oyları sonucu en az oyu alan yarışmacı elenecek. Öte yandan ilklerin yaşandığı yarışmanın bu haftaki birincileri de açıklandı. Bayanlarda birinciliği göğüsleyen isim Sema olurken, erkekler ise Eser aldığı puanlarla birinci oldu. Sms sonuçlarına göre Survivor’a erken veda eden isim Fulya oldu.

 


PERFORMANS SIRALAMASI UYGULAMASI BAŞLADI


Acunn.Com sitesinde yayınlanan yarışmacıların performans sıralaması bilgisi yayınlandı.

 

ERKEKLER PERFORMANS PUANI SIRALAMASI

 

1 Furkan West

2 Volkan

3 Furkan Kızılay

4 Yiğit

5 Tarık Mengüç


KIZLAR PERFORMANS PUANI SIRALAMASI

1 Sema Apak

2 Pınar

3 Burçak

4 Berna K. 

5 Seda Demir