Kim Milyoner Olmak İster'i sunacak isim..Selçuk Yöntem Ayrıldı

Kim Milyoner Olmak İster'e Selçuk Yöntem dün akşam yayınlanan bölümde veda etti. Programın bitişinde bir veda konuşması yapan Selçuk Yöntem yarışmadan ayrıldı. Kim Milyon Olmak İster'i sunacak isim bundan sonra Murat Yıldırım olacak..

Kim Milyoner Olmak İster'i sunacak isim..Selçuk Yöntem Ayrıldı

Dün akşam Kim Milyoner Olmak İster'i sunan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem için duygusal bir geceydi. Çünkü Kim Milyoner Olmak İster'de son programıydı ve rejinin ona bir süprizi vardı. Sorulan sorulardan birinde bir şiir sorularak sorulan seslendirmede şiiri okuyan kişi Selçuk Yöntem'in ta kendisiydi ve yarışmacı da bu soruyu naiflikle güzel bir şekilde cevapladı. 


Selçuk Yöntem Kim Milyoner İster'den neden ayrıldı?

Selçuk Yöntem'in Kim Milyoner Olmak İster'den ayrılma sebebi tam olarak bilinmese de, ayrılma haberleriyle TRT 1'de başlayan Son Destan Dizisi'ndeki başrolü oynamayı aynı zamanlara denk geldi. Bu da Selçuk Yöntem'in iş yoğunluğundan dolayı programın sunuculuğundan ayrılmış olabileceğini akıllara getirdi. Selçuk Yöntem'e bir veda pastasıyla veda edildi. 


Selçuk Yöntem Mart 2014'te Kenan Işık'ın rahatsızlığıyla birlikte sunuculuğu devralmıştı. 


Murat Yıldırım Sunmaya başlayacak

Önümüzdeki hafta Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümlerini ünlü oyuncu Murat Yıldırım sunacak. Murat Yıldırım evli eşi El-İmani ile geçtiğimiz günlerde Fas'ta 2. bir düğün yaparak magazin haberlerine gündem olmuştu. Murat Yıldırım'ın sunuculuğu merak ediliyor ve hayranları dört gözle Kim Milyoner Olmak İster'in ilk bölümü bekliyor.


Murat Yıldırım'ın Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğu için aylık 650 bin TL ücret alacağı magazin basınında yer almıştı. 


Önemli Not: Bu yazının tüm hakları HaberGazete.Com'a aittir. 5856 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©