Kedi ve Köpek Sahipleri İçin Güvenilir Bir Sanal Petshop: Petzimo.com

Evde en çok bakılan evcil hayvanlar arasında kediler ve köpekler ilk sıralarda geliyor. Özellikle yalnız yaşayanlar için adeta bir ev arkadaşı olan bu tatlı hayvanlar, çocukların da adeta vazgeçilmezi.

Kedi ve Köpek Sahipleri İçin Güvenilir Bir Sanal Petshop: Petzimo.com

Kediler ve köpekler için gerekebilecek tümmamaların ve malzemelerin satın alınabileceği sanal mağazalar sayesinde çokdaha hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapmak mümkün. Bu sanal pet shopmağazalarından biri de petzimo.com. Petzimo.com web sitesine üye olduktansonra, pratik bir şekilde pet  shopmalzemelerini kredi kartı ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünleradrese teslim ediliyor.

 

Geniş bir kedive köpek kategorisi olan Petzimo’da köpek maması, kedi maması ya da kuş kafesi,tavşan yemi, kedi ve köpek pet shop malzemeleri gibi ürünler satınalabilirsiniz. Kedi ve köpekler için; kuru ve yaş mamalar, mama kapları, besintakviyeleri ve vitaminler, temizlik ve pire/parazit koruma ürünleri,taşıyıcılar, kulübe ve yataklar, tasma, köpek oyuncakları, kedi oyuncakları ve aksesuarları, özel kedi ve köpekkapıları satışa sunulmakta.  Köpek ya dakedi malzemeleri satın almak istiyorsanız, Petzimo’da marka marka arayarakfiyat karşılaştırması yapabilmek istediğiniz ürünlere karar vermenizi dekolaylaştırıyor.  Ayrıca “indirimliürünler” sayfasına girerek bulunan ürünleri en uygun fiyatlarla satınalabilirsiniz.

 

Güvenlikamacıyla en son teknolojiler ve en iyi servis sağlayıcıları kullanılanPetzimo.com’dan kredi kartıyla alışveriş yapmak son derece güvenli. Kredi kartıbilgileri hiçbir şekilde sistemde saklanmıyor. Yapılan alışveriş esnasındabankadan sözlü olarak telefonda sipariş teyidi istenebilmekte. Müşteriyeulaşılamazsa, sipariş iptal edilebiliyor.

 

Web sitesiüzerinden yapacağınız tüm alışverişler sırasında para puan kazanabilir vekazandığınız bu puanları TL olarak bir sonraki alışverişinizdekullanabiliyorsunuz. Petzimo.com’da toptan alımlarda avantajlı fiyatlaruygulanmakta. Hatta www.petzimo.com’da yer almayan ya da müşteriye özeltaleplerde ürünü tedarik ederek satışı yapılabiliyor. Petzimo’dan yapılan tümalışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit imkanı bulunuyor.

 

Güncel duyuruve indirimler hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Petzimo.com’un Petzimososyal medya hesaplarını ve blog.petzimo.com blog sayfasını takipedebilirsiniz. Petzimo’nun hazırladığı ekonomik mama paketlerinden siparişettiğinizde, barınak ve sokaklarda yaşayan hayvanlara mama bağışı yapabiliyorve barınağa ulaştırılmasını sağlayabiliyorsunuz.