Nevra Serezli’den gelen itiraf; Biraz acıtıcı geldi

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir dizi haline gelmişti.

Nevra Serezli’den gelen itiraf; Biraz acıtıcı geldi

2003 senesinde başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'yi canlandıran Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında ilk kez konuştu. Sihirli Annem'in oyuncularının son hali sosyal medyada ve izleyiciler tarafından sık sık merak edilip aratılıyor.

nevra-serezliden-gelen-itiraf-biraz-acitici-geldi.jpg

“KIRGINIM”
2003 senesinde başlayan Sihirli Annem dizisi 2012 yılında ekranlara veda ederek seyircilerini oldukça üzmüştü. Uzun soluklu dizilerden biri olan Sihirli Annem dizisi, konusu ve oyuncularıyla seyircilerin aklında yer edinmeyi başarmıştı. Dizideki unutulmaz karakterlerden biri de İnci Türkay'ın hayat verdiği Betüş ve Defne Joy Foster'ın can verdiği Eda rolünün annesi Dudu Peri olmuştu. Şimdilerde 79 yaşında olan Nevra Serezli, Sibel Arna'ya nın Youtube'da yayınlanan “Ne olursan Ol Rahat Ol” programına konuk olarak katıldı. Yeniden çekilen Sihirli Annem dizisiyle ilgili ilk kez konuşan Nevra Serezli, dizinin yapımcılarına “Kırgınım” dedi. “Sihirli Annem'in yeni dizisinde neden olmadınız?” sorusuna ise yanıt veren Serezli, şu ifadeleri kullandı…

nevra-serezliden-gelen-itiraf-biraz-acitici-geldi-001.jpg

“HERHALDE YAŞLANDIK DİYE OLMADIK”
“Onu yapımcılara soracaksınız. Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım. Biz yeni bir oluşum içinde olacağız, yeni bir castla devam edeceğiz, aklınıza başka bir şey gelmesin telefonu o kadar jesti hoş olan bir şey olabilirdi ki! Bir tek bana değil, tüm ekibe hiç kimseye bu bana biraz acıtıcı geldi. Kaç senemizi verdik. Hiç söylenmemesi ve haber verilmemesi bana acı geldi. Tabii ki başkaları da oynasın yeni yorumlar katılsın yeni bir anlayışla yapılsın orada değilim.”