Survivor All Star adalar birleşti mi? Survivor All Star takımlar karıştı mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın bu akşamki yeni bölümünde birleşme partisi ekrana gelecek. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından şimdiye kadar adada kalmayı başaranlar bu akşam birleşme partisini görecek.

Survivor All Star adalar birleşti mi? Survivor All Star takımlar karıştı mı?

Ünlü popçu Demet Akalın’ın konuk olacağı birleşme partisinden en renkli anlar Survivor All Star tanıtımına yansımıştı. Şimdi gözler yeni bölüme çevrildi. Birleşme partisinde neler olacak, hangi yarışmacı daha şık, birleşme partisinden sonra adalar birleşecek mi merak ediliyor. Peki, Survivor All Star adalar birleşiyor mu? Survivor All Star takımlar karışacak mı? Survivor All Star bireysel oyunlar başlıyor mu? Mavi takım yarışmacıları. Kırmızı takım yarışmacıları. İşte detaylar…

SURVİVOR ALL STAR’DA ADALAR BİRLEŞECEK Mİ?

Survivor All Star’da birleşme partisi geldi çattı. Şimdiye kadar verdikleri mücadele ve düello yarışlarındaki başarılarıyla adada kalmayı başaran kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bu akşamki birleşme partisini görecek. Haftalar geçtikçe yarışmacı sayısının azaldığı All Star’da finale doğru adım adım yaklaşılırken gözler adaların birleşip birleşmeyeceğinde. Birleşme partisinden sonra adalar birleşecek mi, takımlar karışacak mı merak ediliyor.

survivor-all-star-adalar-birlesti-mi-survivor-all-star-takimlar-karisti-mi.jpg

ALL STAR’DA TAKIMLAR KARIŞACAK MI?

Survivor All Star’da adalar birleşiyor mu, takımlar karışacak mı, yeni takımlar mı olacak gibi sorular gündemde yer almaya devam ediyor. All Star’da finale doğru adım adım yaklaşılan günlerde takımların birleşmesi ve bireysel oyunların başlaması bekleniyor. Fakat henüz bu sezon takımların birleşeceği tarihle ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Birleşme partisinden sonra takımların karışması bekleniyor. Gözler Acun Ilıcalı’dan gelecek açıklamaya çevrildi.