Alanyaspor Galatasaray yabancı VAR hakemi belli oldu

Bu akşam oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçıyla ilgili tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Karşılaşmanın saati ve yayınlanacağı kanal kadar maçın VAR hakemi de en çok merak edilenler arasında.

Alanyaspor Galatasaray yabancı VAR hakemi belli oldu

Alanyaspor, bu akşam sahasında rakibi Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşmaya sayılı saatler kalırken maçın VAR hakemi de merak konusu olmuştu. Karşılaşmayı yönetecek orta hakem, yardımcı hakemler ve VAR hakemi futbolseverler tarafından araştırılmaya devam edilirken mücadelenin VAR hakemi az önce açıklandı. İşte Alanyaspor-Galatasaray maçının VAR hakeminin ismi ve tüm detaylar…

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig’in 32. Haftasında Alanyaspor-Galatasaray mücadelesi ekrana gelecek. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği karşılaşma öncesinde tüm merak edilenler araştırılıyor. Mücadeleyle ilgili en çok merak edilen ise karşılaşmanın yabancı VAR hakemi kim olacak sorusuydu. Karşılaşmada görev alacak olan yabancı VAR hakeminin ismi açıklandı.

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇININ VAR HAKEMİ FABIO MELO OLDU

Haftanın merakla beklenen karşılaşmalarından biri olan Alanyaspor-Galatasaray maçının yabanvı VAR hakemi belli oldu. Mücadelede VAR koltuğunda oturacak olan yabancı VAR hakemi kim olacak sorusu heyecanla yanıt arıyordu. Alanyaspor-Galatasaray maçında VAR koltuğunda Portekizli hakem Fabio Melo oturacak.

alanyaspor-galatasaray-yabanci-var-hakemi-belli-oldu.jpg

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇININ ORTA HAKEMİ

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçının orta hakemi Cihan Aydın olacak. Gözlerin çevrildiği mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadelenin ilk 11’leri ise henüz açıklanmadı. Her iki takımın maç kadrosu futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.