Fenerbahçe’nin eski hocası Beşiktaş’ın başına geçecek

Süper Lig devi Beşiktaş’ta yeni teknik adam arayışı sürüyor. Kötü bir sezon geçiren ve bir kez daha teknik adam ayrılığına giden siyah beyazlı ekibin yeni hocası kim olacak merak edilirken teknik adam listesi ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin eski hocası Beşiktaş’ın başına geçecek

Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi sona erdi. Bir kez daha teknik direktör ayrılığı yaşanan Beşiktaş’ta gözler yeni hocaya çevrildi. Siyah beyazlı ekibin yeni hocası kim olacak, takımın başına kim geçecek merak edilirken Beşiktaş’ın teknik adam listesinde 6 isim bulunuyor. Beşiktaş yönetiminin yeni teknik direktör konusunda titiz bir araştırma içinde olduğu belirtilirken siyah beyazlı kulübün listesinde Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erol Bulut’un da yer aldığı öğrenildi.

EROL BULUT DA LİSTEDE

Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi sona erdi. Deneyimli teknik adamın ayrılığı sonrasında gözler yeni hocaya çevrildi. Beşiktaş’ın yeni hoca arayışı devam ederken listede yer alan isimler de merak konusu oldu. Beşiktaş’ın yeni teknik direktör listesinin ilk sırasında Sergen Yalçın’ın yer aldığı iddia ediliyor. Şimdilerde Antalyaspor’u çalıştıran Yalçın’ın Beşiktaş’a geri dönüp dönmeyeceği merak edilirken yerli hoca konusunda sürpriz bir iddia daha gündeme geldi. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Erol Bulut’un da listede yer aldığı öne sürüldü.

fenerbahce-nin-eski-hocasi-besiktas-in-basina-gececek.jpg

BEŞİKTAŞ’IN LİSTESİNDE 4 YABANCI ADAY VAR

Beşiktaş’ın teknik direktör aday listesinde çoğunluk yabancı hocalardan oluşuyor. Siyah beyazlı yönetimin gündeminde Hansi Flick, Niko Kovac, Gennaro Gattuso ve Frank Lampard yer alıyor. İddiaya göre Siyah beyazlı yönetimin gönlü Sergen Yalçın’ın geri dönmesinden yana ancak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın tam tersi düşüncede olduğu belirtiliyor. Arat’ın yabancı teknik adam konusunda ısrarcı olduğu iddia ediliyor.