Arabadaki kuş pisliğini iz bırakmadan dakikalar içinde geçiren yöntem

Araç sahipleri için araba temizliğinde kolaylık olacak bu yöntem çok işinize yarayacak. Günlük yaşamda sık sık karşılaşılabilen bir durum olan araçlardaki kuş pisliklerini uğraşmadan kolayca temizleyebileceğiniz bu yöntemi not etmelisiniz.

Arabadaki kuş pisliğini iz bırakmadan dakikalar içinde geçiren yöntem

Aracının iç ve dış temizliğine önem veren ve bu konuda titiz olanlar sıklıkla karşılaşabildikleri kuş pislikleriyle uzun süre uğraşabiliyorlar. Özellikle de kurumuş kus pislikleri aracın dışında kötü bir görüntü ortaya çıkarırken bu durumda temizlikte zorlaşabiliyor. Evinizden veya işinizden çıktınız ve aracınızın dışında kuş pisliğiyle karşılaştınız, bu durumda en kolay ve en hızlı yöntemle dakikalar içinde aracınızı eski haline getirebilir ve pırıl pırıl yapabilirsiniz. İşte işinizi kolaylaştıracak o yöntem…

RENK DEĞİŞİMİNE YOL AÇABİLİYOR

Araçtaki kuş pislikleri aracın kasasına zarar verebiliyor ve temizlenmemesi durumunda aracınızın kasasında renk değişimi olabiliyor. Aracınızda kuş pisliği gördüğünüzde temizliğini hemen yapmanız oldukça önemlidir. Otomobilinizdeki kuş pisliğini hızlı ve en kolay yöntemle temizlemek için bu aşamaları yerine getirmeniz yeterli.

arabadaki-kus-pisligini-iz-birakmadan-dakikalar-icinde-geciren-yontem.jpg

ARABADAKİ KUŞ PİSLİĞİNDEN HIZLICA KURTULUN

Arabanızda kuş pisliği gördünüz ve temizliğini hızlıca yapmak istiyorsunuz, buradaki en önemli nokta kuş pisliğinin arabanın yüzeyinde kurumasını beklememektir. Ne kadar çabuk temizliği yapılırsa leke de o kadar kolay çıkar. Eğer mümkünse araçtaki kuş pisliğini bekletmeden hemen temizlemelisiniz. Lekeyi yumuşatma aşamasının ardından durulama aşamasına geçin. İlk olarak kuş pisliği ile lekeli olan bölgeyi suyla durulayın. Bu şekilde pislik yumuşayacak ve yüzeyden ayrılacaktır. Temizlik aşamasında sert bir fırça veya sünger kullanmaktan kaçının. Bu durum aracınızın yüzeyine zarar verebilir. Tercihiniz yumuşak bir bez veya süngerden yana olsun. Kuş pisliğini çıkarırken suyunuza bir miktar araç yıkama deterjanı veya bulaşık deterjanı ekleyin. Lekeyi çıkarırken leke olan bölgeyi nazik bir şekilde silin. Leke üzerine yüzeye zarar vermeden hafif bir baskı uygulayın. Suyla birlikte kullandığınız temizlik maddesini iyice durulayın. Temiz suyla durulama işlemini tekrarlayın. Bir mikrofiber bez veya yumuşak bir havlu yardımıyla duruladığınız bölgeyi güzelce kurulayın.