Başörtüsü takıp Camideki kadınları taciz etti! Polis her yerde onu arıyor

Bir ilimiz taciz iddiasıyla çalkalanıyor. Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşandığı öne sürülen olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. İddialar ise oldukça vahim. Polis ekiplerini harekete geçiren olay duyanlara bu kadarına da pes dedirtti.

Başörtüsü takıp Camideki kadınları taciz etti! Polis her yerde onu arıyor

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir erkeğin başörtüsü takarak gittiği Camide kadınların arasına girdiği ve namaz kılıp kadınları taciz ettiği iddia edildi. Duyanların şaşkına döndüğü olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken kadınları taciz ettiği iddia edilen şahsın polis ekipleri tarafından her yerde arandığı belirtildi.

BAŞÖRTÜSÜ TAKIP KADINLARIN ARASINDA NAMAZ KILMIŞ

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’ndeki Bahçelievler Camii’nde yaşandı. İddiaya göre, 40’lı yaşlarda olduğu belirtilen bir erkek, eline geçen eski bir cübbeyi giyerek başörtüsü takıp Camiye gitti ve teravih namazında kadın cemaatin arasına girerek namaz kıldı. Polis ekipleri, kadınların arasına girerek tacizde bulunduğu iddia edilen kimliği belirsiz şahsı yakalama çalışmalarına başladı.

basortusu-takip-camideki-kadinlari-taciz-etti-polis-her-yerde-on-ariyor.jpg

TACİZ İDDİASIYLA ŞİKAYETTE BULUNDU

Olayın yaşandığı Camideki bir kadın iddiaların odağındaki şahsın kendisini taciz ettiğini öne sürerek polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis ekipleri Caminin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.