Şırnak'ta taciz iddiaları ile linç edilen uzman çavuş açığa alındı

Şırnak'ta uzman çavuş Z.Ç., Yolda yürüyen bir kadını taciz ettiği iddiası ile kalabalık bir grup tarafından linç edilmişti. Yaralanan uzman çavuş gelen tepkilerin ardından tedavisi sonrası açığa alındı.

Şırnak'ta taciz iddiaları ile linç edilen uzman çavuş açığa alındı

Şırnak'ta dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Dicle Orman Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre alkollü olduğu belirtilen kamu görevlisi Z.Ç., yolda gördüğü bir kadına arkasından saldırdı. Sokak ortasında tacize uğradığı iddia edilen kadın bağırarak çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine gelenler ise uzman çavuşu darp ederek yaraladı.

Bu sırada bölgede devriye görevi yürüten polis ekipleri yaşanan olaya müdahale etti. Linç edilen Z.Ç.’yi Kalabalık bir grubun elinden alan polis ekipleri olayla ilgili 4 kişiyi de gözaltına aldı.

TEDAVİSİNİN ARDINDAN AÇIĞA ALINDI

Vatandaşlar tarafından darp edilen Z.Ç., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan uzman çavuşun Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve ardından açığa alındığı öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüphelinin ise emniyette işlemleri sürüyor.