Öğretmen seminerleri online yapılacak! MEB seminer takvimi Kasım 2023

Öğretmen seminerleri ile ilgili araştırmalar yoğun bir şekilde devam ederken gündemde yer almaya devam eden konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kasım ayı mesleki çalışmaların yüz yüze mi online mı olacağı merak ediliyordu.

Öğretmen seminerleri online yapılacak! MEB seminer takvimi Kasım 2023

2023 Kasım ayı öğretmen seminerleri 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl ara tatil dönemine denk gelen mesleki çalışmaların okullarda yüz yüze yapılması kararı öğretmenler tarafından tepki çekmişti. Seminerin 0nline olarak yapılacağını düşündüklerini bu sebeple de ara tatil dolayısıyla tatil planı yaptıklarını söyleyen öğretmenler, mağdur olduklarını söyleyerek seminerin online yapılmasını talep ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin sesini duydu ve bu konuda yeni bir güncelleme yaptı. İşte detaylar…

KASIM'DA SEMİNER ONLINE OLACAK

Öğretmenlerin Kasım ayı mesleki çalışma programları bu yıl ara tatil dönemine denk geliyor. 13-17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak olan öğretmen seminerleri ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kasım ayı seminerinin yüz yüze yapılacağına dair açıklamanın ardından öğretmenler yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek çalışmaların online yapılmasını talep etti. Daha önce online olarak yapılan çalışmanın yüz yüze yapılmasına karar verilmesiyle mağduriyet yaşayan öğretmenler, ara tatil dolayısıyla tatil planı yaptıklarını ve bilet aldıklarını söyleyerek seminerin online yapılmasını talep etti. MEB, öğretmenlerin yaşadığı mağduriyeti duydu ve Kasım ayındaki seminerin online yapılmasına karar verdi.

NİSAN'DA EMİNERİ YÜZ YÜZE YAPILACAK

Konuyla ilgili son gelişmeleri ve yapılan güncellemeyi aktaran Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kasım ayındaki seminerin online olacağını ancak Nisan ayındaki seminerin yüz yüze yapılacağını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Kasım seminer dönemi ile ilgili açıklaması şöyle:

ogretmen-seminerleri-online-yapilacak-meb-seminer-takvimi-kasim-2023-001.jpg