Büyük Piyango Canlı Yayında Açıklandı! Emeklilere O Tarihte Dev İkramiye Yolda

Ak Parti’den emeklilere seçim öncesi ikramiye artışı sözü. Milyonlarca vatandaşın yüzü gülecek

Büyük Piyango Canlı Yayında Açıklandı! Emeklilere O Tarihte Dev İkramiye Yolda

Emekli maaşı alanlar için güzel haber canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağ kolu tarafından verildi. Yaklaşan seçim öncesi ikramiye sürprizi yaşanıyor. Ramazan bayramına yetişmeyecek ancak emeklilere kurban bayramı öncesi dev ikramiye geliyor. AK Partili o isim A Haber'de katıldığı canlı yayında müjdeyi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliye sözü olduğunu belirten AK Partili isim, Kurban Bayramı ikramiyelerinde artış olacağı sinyalini verdi.

Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca emekli vatandaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in son açıklamalarıyla heyecan dalgası yaşadı. Yeni yıl itibariyle emekli maaşlarına yapılan yüzde 49,25 oranındaki zamma ek olarak, seçim öncesinde ve Kurban Bayramı'nda verilecek büyük ikramiyelerin müjdesi verildi.

"DEVLET VATANDAŞINA SAHİP ÇIKIYOR"

A Haber'de canlı yayına katılan Mustafa Şen, emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilerin sabırsızlıkla beklediği "Ek zam var mı?" sorusuna yanıt veren Şen, bayram ikramiyelerinin artırılacağını ve Kurban Bayramı öncesinde büyük bir ikramiye daha verileceğini duyurdu. Şen, devletin vatandaşına destek olma konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Devletin elinde ne varsa vatandaşına vermekten çekinmiyor" dedi.

TEMMUZ AYI ÖNCESİ ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ayrıca, Temmuz ayı öncesinde gerçekleştirilecek bir dizi çalışmayı da dile getirdi. Şen, geçirdiğimiz büyük depremin ardından devletin tüm kaynaklarını seferber ettiğini ve bu durumun emekli maaşlarına yapılacak zamlarla bir ilgisi olmadığını belirtti. "Liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşları enflasyona karşı koruma sözü var" diyerek, halka sabırlı olma çağrısında bulundu.

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE KADAR OLACAK?

AK Partili Mustafa Şen'in açıklamaları sonrası milyonlarca emeklide Şimdiden Kurban Bayramı ikramiyeleri için araştırma yapmaya başladın. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyeleri kaç TL'ye yükselecek? Henüz Kurban Bayramı ikramiyelerine ilişkin bir rakam verilmedi fakat emeklilerin beklentisi 5000 TL yönünde. Yani milyonlarca emekli vatandaş Kurban Bayramı'nda 3000 TL yerine 5000 TL bayram ikramiyesi istiyor.