Cumhurbaşkanı onayladı! 15 milyon 200 bin emekliye 9000 TL ikramiye gibi ek ödeme

Emekliye Cumhurbaşkanı onayı ile ikramiye gibi ek ödeme müjdesi geldi. 9000 TL’lik ek ikramiye ödeme tarihleri de açıklandı.

Cumhurbaşkanı onayladı! 15 milyon 200 bin emekliye 9000 TL ikramiye gibi ek ödeme

Cumhurbaşkanı onayladı! 15 milyon 200 bin emekliye 9000 TL ikramiye gibi ek ödeme!

Cumhurbaşkanı onayladı, 15 milyon 200 bin emekliye bayram öncesi sürpriz haber geldi. 4A 4B 4C ve EYT’den emekli olan herkese ikramiye gibi ek ödeme sürprizi var. Ramazan Bayramına günler kala onay verildi. Hemen başvuru yapan emekliler kurum fark etmeden ödeme almaya hak kazanacak. 3 kamu bankası Cumhurbaşkanı talimatı ile harekete geçti. Başvurusunu 27-28-29 Mart’ta yapan emekliler beklemeden ödeme alacak. Ziraat, Vakıf, Halkbank’tan Cumhurbaşkanı talimatı ile gelen ikramiye gibi ek ödeme jestinin tüm detayları netleşti. Başvuru için son bilgiler haberimizde…

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlara bayram öncesi Cumhurbaşkanı onayı ile sürpriz geldi. 3 kamu bankası 27-28-29 Mart’ta başvuru işlemlerini tamamlayan 15 milyon 200 bin emekliye ek ödeme sunacak. Mart bitmeden başvurusunu yapan emekliler, koşulsuz şartsız ve geri ödemesiz olacak şekilde ek para alabilecek. İkramiye gibi ek ödeme imkanında tüm detaylar netleşti. Mart sonuna kadar işlemlerinizi yapın, kamu bankalarından IBAN numaranıza yatacak yeni ödeme şansını yakalayın. İşte Cumhurbaşkanı talimatı ile Ziraat, Vakıf, Halkbank’tan gelen süper emekli jesti…

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİYE İKRAMİYE GİBİ EK ÖDEME

Ziraat, Vakıf, Halkbank’tan emekliye bayram jesti geldi. Cumhurbaşkanı talimatı ile harekete geçen 3 kamu bankası, tüm emeklilere büyük piyangoyu çıkardı. Mart bitmeden başvuru şartıyla kamu bankalarından emeklilere ikramiye gibi maaş promosyonu verilecek. En az 8000 TL, en fazla ise 12.000 TL ödeme almak için emeklilerin başvuru yapması şart.

15 MİLYON 200 BİN EMEKLİYE KOŞULSUZ ŞARTSIZ ÖDEME

15 milyon 200 bin emekliye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile koşulsuz şartsız ek ödeme yapacak olan kamu bankaları başvuru tarihlerini de duyurdu. 27-28-29 Mart’ta başvuru yaparak Ziraat, Vakıf, Halkbank’tan birinin müşterisi olan ve 3 yıllık tahahüt anlaşmasını da yapan emekliler bayram öncesinde ödemelerine kavuşacak. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Hangi kurumdan maaş alırsanız alın, bu kampanyaya katılım hakkınız var.

emekli-ek-odeme-2.jpg

MAAŞ GİBİ İKRAMİYE İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emekliye kamu bankaları tarafından Cumhurbaşkanı talimatı ile verilecek olan maaş gibi ikramiye için başvuru işlemleri 7/24 online ortamda yapılabiliyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru formunu hemen doldurabileceğiniz gibi T.C kimlik kartınızla birlikte belirlenen süre içinde Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek de başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. E-devlet aracılığı ile de maaşınızı taşımanız mümkün. E-devlet girişi yaptıktan sonra maaş işlemleri bölümüne gelerek Burada bulunan maaş aldığım bankayı değiştir seçeneğine tıklayıp başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 31 Mart'a kadar başvurusunu yapanlar Bayram öncesinde ödemesini alabilecek.