Emekliye EK ZAM müjdesi! Cumhurbaşkanı birkaç gün içinde açıklayacak

AK Parti'den emekliye yönelik son dakika müjdesi geldi. Emeklilere yönelik çalışmalar olduğu belirtilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeyi vereceği duyuruldu.

Emekliye EK ZAM müjdesi! Cumhurbaşkanı birkaç gün içinde açıklayacak

Emekliye büyük müjde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den geldi. Emekliye yönelik zam müjdesini hazırlamaya devam ettiklerini belirten Şahin, beklentilerin farkında olduklarını ve çalışmaların olduğunu söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde yeni gelişmeleri kamuoyuna duyuracağını müjdeledi.

TGRT Haber canlı yayında konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emeklilere önemli bir müjdeyi duyurdu. Milyonlarca emeklinin hükümetten beklentisinin farkında olduklarını belirten Şahin, emeklilerin beklentilerini karşılamak üzere hazırlıklara başladığını dile getirdi. Emekliye ek zam konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten AK Parti Genel Sekreteri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde emekliye önemli müjdeleri duyuracağını belirtti.

EMEKLİYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Emeklileri bekleyen sürpriz Müjde ile ilgili konuşan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, her zaman beklentileri karşılamak ve milletin taleplerine yanıt vermek için gerekeni yapmaya devam ettiklerini söyledi. Emeklinin gündeminde olanların farkında olduklarını belirten Şahin, hazırlıkların başladığını ve çalışmaların olgunlaşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuoyuna Müjde vereceğini belirtti.

EMEKLİYE EK ZAM GELECEK Mİ?

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin TGRT canlı yayınında yaptığı açıklamada beklentileri her zaman karşılaşmış Bir siyasi parti olduklarını ve emeklinin de beklentilerinin farkında olduklarını söyledi. Şu anda emekliye yönelik çalışmalar olduğunu ve yeni adımların da atılacağını belirten Şahin, emeklilerin maaş konusunda bir takım serzenişleri olduğunu ve bu durumu da haklı bulduklarını dile getirdi. Vatandaşların şikayetlerini paylaşmalarından memnuniyet duyduklarını belirten Şahin, sorunun çözümü için harekete geçirdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz müjdeleri önümüzdeki günlerde duyuracağını belirti.