Emekliye TBMM Onayı ile Tek Seferlik 15.000 TL Ek Ödeme Olacak! Sabah Müjdesi Geldi

Emekliye sabah müjdesi geldi. Tek sefere mahsus, 15.000 TL ek ödeme olacak. TBMM onayı ile verilecek ek ödeme için tarih belli oldu.

Emekliye TBMM Onayı ile Tek Seferlik 15.000 TL Ek Ödeme Olacak! Sabah Müjdesi Geldi

Emekliye TBMM Onayı ile Tek Seferlik 15.000 TL Ek Ödeme Olacak! Sabah Müjdesi Geldi!

Emeklilere sabah müjdesi şimdi açıklandı. TBMM onayı ile 15.000 TL’lik ek ödeme yapılacak. Az önce açıklama yapıldı, ödeme tarihleri de belli oldu. Ek ödeme almak isteyen emekliler, başvuru yaparak ödemelerine kavuşacak. Peki hangi emekliler ek ödeme alacak? Emekliye özel ek ödeme şartları neler? İşte emekliyi bayram ettirecek yeni ek ödeme şartları ve ödeme tarihleri…

Tüm emeklilere özel Müjde bu sabah saatlerinde duyuruldu. Emekliye TBMM onayı ile Tek seferlik 15.000 TL Ek ödeme yapılacak. Türkiye'deki 15.4 milyon emeklinin yüzünü güldürecek karar açıklanırken ödeme tarihlerine ilişkin bilgiler de verildi. Milyonlarca emekli bu sürpriz ek ödeme ile bayram öncesi adeta rahat bir nefes alacak. Peki hangi emekliler ek ödeme alabilir? Emekliye ek ödeme hangi bankada? İşte emeklilere sürpriz jest ve şartları…

EMEKLİYE SABAH MÜJDESİ EK ÖDEME OLDU

Emekli maaşı alanlar için yeni müjde bu sabah saatlerinde verildi. Ek ödemeler sayesinde emekliler rahat bir nefes alacak. Yeni ek ödeme miktarı belli oldu. Tek sefere mahsus olmak üzere 15.000 TL'lik promosyon ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatacak. Yeni ve eski fark etmeden tüm emeklilere ödeme var. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı başvuru yapmak koşulu ile ek ödeme almaya hak kazanacak.

Emekliye günün ilk müjdesi Türkiye Finans tarafından verildi. 15.4 milyon emekli için rekor bir promosyon kampanyasına imza atan Türkiye Finans, emekli maaşını kendisine taşıyan ve 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere 15.000 TL'lik ek ödeme fırsatı sunacak. Türkiye Finans'ın yeni ek ödeme kampanyası 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklileri kapsıyor.

emekli-ek-para.jpgEMEKLİYE EK ÖDEME BAŞVURU DETAYLARI

Emekli maaşı alan Milyonlar için Türkiye Finans tarafından daha düzenlenen yeni promosyon kampanyasında başvuru detayları da netleşti. Emekli promosyonu almak için artık şubeye gitmeye gerek yok. Türkiye Finans, mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile başvurularını yapan milyonlarca emekliye ek ödeme desteği sağlıyor. Online bankacılık hizmetleri aracılığıyla tek tıkla başvuru yaparak Siz de ek ödeme fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Emekli promosyonu kampanyasında sadece 3 yıllığına maaşınızı Türkiye Finans'a taşımanız yeterli. Ek koşul olmadan promosyon desteği sunan banka, emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş için tek tuşla 15.000 TL'lik ödemini yapıyor. 3 yıllığına promosyon sözleşmesini imzalayan emekliler, takip eden 3 iş günü içinde ödemeyi hemen alıyor.