Emekli Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olanlara 3 Gün İçinde 15.000 TL Ödeme Maaş Hesabından Yatacak

En az 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için sürpriz açıklama geldi. Bugün başvurana 3 gün içinde 15.000 TL'lik ek ödeme yatıyor. Maaş hesabına doğrudan yatacak.

Emekli Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olanlara 3 Gün İçinde 15.000 TL Ödeme Maaş Hesabından Yatacak

Emekli Maaşı 10.000 TL ve Üstü Olanlara 3 Gün İçinde 15.000 TL Ödeme Maaş Hesabından Yatacak!

En az 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için Mart ayının ilk müjdesi duyuruldu. Türkiye Finans Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında emekli aylığını Türkiye Finans bankasına taşıyanlara nakit promosyon desteği sağlanacak. Türkiye Finans'ın kampanya koşulları ve başvuru şartları da belli oldu. Tek şart 3 yıllığına maaşınızı taşımak. Emekliler şubeye gitmeden maaş taşıma başvurusu da yapabilecek. Türkiye Finans Mart 2024 emekli promosyon kampanyasının şartları ve detayları haberimizde…

Türkiye Finans’tan Mart ayının ilk promosyon kampanyası duyuruldu. 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar için Türkiye Finans rekor bir promosyona imza atıyor. Emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına kendisinden alan emeklilere oldukça cazip fırsatlar sunan banka, 15.000 TL'ye Varan ek ödeme yapıyor. Sadece bu kadar da değil Türkiye Finans'ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketleri de var. Emekli maaşını taşıyanlar bu paketlerden hemen faydalanma şansına sahip oluyor. Türkiye Finans'ın cazip promosyon kampanyası ve şartları haberimizde…

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA TÜRKİYE FİNANS OLDU

Türkiye Finans, emekliye en yüksek promosyon veren banka olarak öne çıktı. Şubat ayında olduğu gibi Mart ayında da kampanyasını rekor düzeyde tutan banka, tüm emeklileri davet etti. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre emekli maaşını 3 yıllığına taşıyarak Türkiye Finans’tan almayı taahhüt eden tüm emeklilere 15.000 TL'lik promosyon ödemesi tek seferde verilecek.

EK KOŞUL YOK TEK ŞARTLA PROMOSYON

Türkiye Finans’tan yapılan açıklamada herhangi bir ek koşul istenmediği belirtildi. Emekliler sadece maaşlarını taşıyarak 15.000 TL'lik nakit promosyonu alabilecek. Bankanın politikaları doğrultusunda promosyon ödemesi emeklinin IBAN numarasına başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde yatırılacak. Emekler doğrudan maaş hesaplarından promosyon ödemesi alabilecek.

emekli-promosyon-2.jpg

ŞUBEYE GİTMEDEN BAŞVURU YAPILABİLECEK

Ayrıca emekli maaşını taşıma başvuruları için şubeye gitme şartı da kaldırıldı. Türkiye Finans'ın mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve telefon bankacılığı aracılığı ile promosyon başvurusu yapılabilecek.

Türkiye Finans, emeklinin başvurularını kolaylaştırmak amacıyla şube şartını kaldırırken dijital bankacılık kullanmayan emeklilerin şubelerden T.C kimlik kartı ile başvuru yapabileceğini bildirdi.

EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETLERİ

Ayrıca Türkiye finansı tarafından emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketleri de açıklandı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler en uygun faiz oranı ile kredi desteğini yine bu bankada bulabilecekler. Düşük faizli 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli olarak verilecek.