10 yıllık evlilik bugün bitiyor!

Ünlü Teknik Direktör İmparator Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı, 10 yıl süren evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

10 yıllık evlilik bugün bitiyor!

2014 yılında ihtişamlı bir düğün ile dünyaevine giren Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı'nın adı son olarak Seçil Erzan davasında gündeme bomba gibi düşmüştü. Müşteki Buse Terim vadeli hesabında bulunan 190 bin doları sanık Erzan'a verdiğini dile getirmiş, Volkan Bahçekapılı da “190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim” demişti.

10-yillik-evlilik-bugun-bitiyor.jpg

DAHA ÖNCEDE AYRILACAKLARI KONUŞULMUŞTU

2 çocukları olan ünlü çift, 10 yıl süren evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye karar verdi. Buse Terim'in “evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını” gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde gerçekleşecek. Bir süre önce sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın ayrılacakları iddiası daha öncede ortaya atılmıştı, çift bu krizi atlatıp ilişkilerine bir şans daha vermişti.

10-yillik-evlilik-bugun-bitiyor-001.jpg

VOLKAN BAHÇEKAPILI HAKKINDA

Volkan Bahçekapılı, 1984 yılında Trabzon'da doğmuştur. Volkan Bahçekapılı bir iş insanıdır. Aslen Trabzonlu olan Volkan Bahçekapılı, iş dünyasındaki başarılarıyla ve kuvvetli aile bağlarıyla da bilinmektedir. Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in damadı olan Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında Terim'in kızı Buse Terim ile evlenmiştir. Ünlü Türk teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı 2014 senesinde Volkan Bahçekapılı ile evlenmiştir. Çiftin 2 çocuğu bulunmaktadır.