Annesiyle şoke eden anısını anlattı! Ağızları açık bıraktı

Amanda Holden'ın kızı annesinin bir ziyaretçi geldiğinde evin içinde çıplak dans ettiği o utanç verici anları tüm samimiyetiyle anlattı.

Annesiyle şoke eden anısını anlattı! Ağızları açık bıraktı

Amanda Holden son dönemde giyim tarzı yüzünden şikayetler dahi alıyordu. Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyeliği yapan Amanda Holden sezon boyunca kıyafet seçimleri sebebiyle sık sık şikayet almıştı.

annesi-ile-sike-eden-anisini-anlatti-agizlari-acik-birakti.jpg

SİNİR İÇİNDE İZLEDİ
Amanda Holden “Şu anda bazı kıyafetlerimin etrafındaki hengameyi düşündüğünüzde, hâlâ orada olmamız çılgınca. Gerçekten oyunun ilerisinde olduğumuzu düşündüğümüz bir çağda bunun hâlâ devam ediyor olması kesinlikle gülünç” ifadelerini kullanmıştı. Kusursuz fiziğini sergilemesiyle ünlü olan Amanda soyunmaktan da hiç çekinmediğini ortaya koyuyor. Ünlü ismin 12 yaşındaki kızı Hollie annesinin kendisini nasıl utandırdığını anlattı. Küçük kız “Annemin beni en çok utandırdığı an, evin içinde çırılçıplak dans ettiği andı...” ifadelerini kullandı. Amanda Holden ise kızının bu yorumunu sinirlenerek izlemek durumunda kaldı.

annesi-ile-sike-eden-anisini-anlatti-agizlari-acik-birakti-001.jpg

AMANDA HOLDEN KİMDİR?
Kariyeri boyunca çeşitli roller sergilemiş ve sayısız TV şovunda yer almıştır. Oyuncu, ekrandaki sıra dışı hayatıyla ilgili nedenlerden ötürü genellikle ilgi odağı olmayı başarmıştır.Oyuncu, 16 Şubat 1971’de Portsmouth, Hampshire, İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Amanda Holden şu anda 48 yaşındadır. Portsmouth’ta dünyaya gelmiş olmasına rağmen, Amanda Holden çocukluğunun büyük bölümünü Bishop’un Waltham’ında geçirmiştir. Daha sonra Swanmore Ortaokuluna devam etmiştir. Ve daha sonra Mountview Tiyatro Sanatları Akademisine girmiştir.