Armağan Çağlayan uyardı! İtibar etmeyin…

Armağan Çağlayan adının ve fotoğraflarının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını dile getirdi.

Armağan Çağlayan uyardı! İtibar etmeyin…

Armağan Çağlayan, “Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız” şeklinde ifadeler kullandı. Güncel konularla ilgili yaptığı yorumlarla sık sık gündem olmaya devam eden Armağan Çağlayan bu defa farklı bir konuyla gündem olmayı başardı.

armagan-caglayan-uyardi-itibar-etmeyin.jpg

BENİM VE İSMAİL KÜÇÜKKAYANIN FOTOĞRAFLARINI KULLANDILAR
Avukat ve aynı zamanda YouTuber olan Armağan Çağlayan bu defa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adının dolandırıcılık için kullanıldığını takipçilerine duyurdu. Armağan Çağlayan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Benim ve İsmail Küçükkaya'nın isimlerini ve fotoğraflarını kullanarak Doğa Yatırım isimli bir şirket dolandırıcılık yapmaktadır. Benim de önüme sponsorlu reklam olarak düştüğünde gördüm. Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız. Hiçbir yatırım şirketiyle böyle bir reklam anlaşmam yoktur” dedi.

armagan-caglayan-uyardi-itibar-etmeyin-001.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN HAKKINDA

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966 tarihinde Kocaeli'nin Hereke ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçen Armağan Çağlayan, liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam etmiştir. Ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini bitirdikten sonra aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı'nda doktora programına başlamıştır. Avukatlık stajını Kocaeli bürosunda tamamladıktan sonra kısa zaman aynı şehirde avukatlık yapmıştır. Daha sonra avukatlığı bırakıp İstanbul'a gelmiştir. Kuruluş aşamasında Medyapım'a girmiştir. Kısa sürede editörlükten genel müdür yardımcılığına kadar yükselmeyi başarmıştır.