Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk kez paylaştı beğeni butonu çöktü

Ünlü oyuncu Aslı Enver, 8 ay önce anne olmuştu. Aslı Enver ile Berkin Gökbudak nikah masasına oturmuş ve çiftin Elay isminde bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, kızının yüzünü bugün ilk kez paylaştı.

Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk kez paylaştı beğeni butonu çöktü

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alan güzel oyuncu Aslı Enver, bugün kızının yüzünü ilk kez takipçileriyle paylaştı. Kızı Elay’ın fotoğraflarını paylaşan Enver’in gönderisine çok sayıda ünlü isimden yorum geldi. Aslı Enver ve kızı Elay’ın fotoğraflarına beğeni yağdı. Elay’ın daha çok babasına benzediğine dair yorumlar geldi. İşte güzel oyuncu Aslı Enver ve kızı Elay’ın fotoğrafları…

ASLI ENVER ANNE OLDU

2022 yılında Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Aslı Enver, 8 ay önce anne oldu. Kavak Yelleri, Suskunlar, İstanbullu Gelin gibi çok sayıda başarılı projede rol üstlenen sevilen oyuncu kızı Elay’ı sağlıkla kucağına almıştı. Ebver ve Gökbudak çiftinin kızları Elay’ın yüzü bugün ilk kez görüldü. Sosyal medya hesabından kızının yüzünü ilk kez paylaşan Aslı Enver’in bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu.jpg

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu-001.jpg

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızı Elay’ın tek ve kendisiyle olan fotoğraflarını paylaşan Aslı Enver’in bu paylaşımına çok sayıda ünlü isimden de yorum geldi. Demet Akalın, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya, Eda Ece, Burcu Biricik, Murat Yıldırım, Özge Özpirinçci, Ezgi Mola, Gupse Özay, Bartu Küçükçağlayan, Burçin Terzioğlu, Başak Parlak, Berfu Yenenler, Tuvana Büyükçınar ve Nurdan Büyükak gibi çok sayıda ünlü isim minik Elay’ın fotoğraflarına yorumsuz kalamadı.

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu-002.jpg

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu-003.jpg

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu-004.jpg

asli-enver-kizi-elay-in-yuzunu-ilk-kez-paylasti-begeni-butonu-coktu-005.jpg