Astrolog Mine Ölmez uyardı! Saat bile verdi

Son günlerde astrologlar hafta sonu uyarılarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Astrolog Mine Ölmez uyardı! Saat bile verdi

Geçtiğimiz günlerde Nuray Sayarı “Cumartesi gününe kadar dikkat” ifadelerini kullanmış sonrasında ünlü astrolog Dinçer Güner de “Önümüzdeki 4 güne dikkat” uyarısı yapmıştır. Şimdi ise Nur Viral'e konuk olarak katılan Mine Ölmez saat vererek uyarıda bulundu. Son günlerde astrologlar “Hafta sonuna dikkat” uyarıları yapıyor. Nuray Sayarı ve Dinçer Güner'nin ardından ünlü astrolog Mine Ölmez'den de aynı şekilde uyarı geldi.

astrolog-mine-olmez-uyardi-saat-bile-verdi.jpg

AMAN DİKKAT
Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan ünlü astrolog Mine Ölmez “Cumartesi ve Pazar gününe dikkat” ifadelerini kullanarak saat dahi verdi. Mine Ölmez; “9 Mart Cumartesi çok sert bir gün. Aman fevri olmayın. 10 Mart Pazar saat öğlen 12.00'de Balık burcunda güzel ve duygu folu bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Ruhumuzun sesi yükseliyor. Aklımızdaki karmaşaya hakim olamıyorsak belki de endişelenmeyi bırakıp sadece inançla akışta kalmamız gerekiyor. 13 Mart mesela. Çok güzel enerjisi olan bir gün ama bu enerjiyi herkes yakalayamayabilir” ifadelerini kullandı. Verilen kararlarda çok dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Mine Ölmez; “13-14 Mart iş, güç, planlar için değerlendirilebilir. Harekete geçmek verimli olabilir” şeklinde konuştu.

astrolog-mine-olmez-uyardi-saat-bile-verdi-001.jpg

9 MART GÜNÜ ETKİLENECEK BURÇLAR

Nur Viral ise bu uyarılar karşısında “Aman dikkat edelim” diyerek izleyenlere uyarıda bulundu. Nur Viral ayrıca 9 Mart günü en çok hangi burçların etkileneceğini sorusunu yönlendirdi. Mine Ölmez de “Kova, Boğa, Akrep ve Aslan” burçlarının daha çok etkilenmesi gerektiğini dile getirdi.