Bahar cerrahım sahnesi ortalığı yıkıp geçti! Timur yine tutulup kaldı

Show TV’nin yeni dizisi Bahar’ın yeni bölümleri iple çekiliyor. Bu akşam yepyeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Bahar dizisinde bir sahne var ki yine çok ama çok konuşulacak. Daha tanıtımıyla gündem olan o sahne sosyal medyayı salladı.

Bahar cerrahım sahnesi ortalığı yıkıp geçti! Timur yine tutulup kaldı

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Bahar dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Salı akşamlarının yeni gözdesi olan dizinin her sahnesi ayrı bir detay. Bu akşamki yeni bölüm yine daha yayınlanmadan gündem oldu. Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünün tanıtımına Bahar’ın eşi Timur’a karşı kullandığı ifade damga vurdu. Timur’un bu cümle karşısında tutulup kaldığı anlar ve Evren’in tepkisi herkesi güldürdü.

BAHAR YİNE FORMUNDA

Ekranların yeni gözdesi Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana çok sevildi. Dizinin her bölümü adından söz ettirirken bu haftaki yeni bölümü de daha yayınlanmadan gündem oldu. Yeni bölüm tanıtımının ardından çok konuşulan bir sahne gündemdeki yerini aldı. Bahar’ın eşi Timur’a karşı repliğine bir yenisi daha eklenirken izleyici Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar karakterini çok sevdi. Bahar’ın kendini ezdirmeyen tavırlarını çok beğenen izleyici bu sahne sonrası ‘Bahar yine formunda’ yorumlarında bulundu.

bahar-cerrahim-sahnesi-ortaligi-yikip-gecti-timur-yine-tutulup-kaldi-001.jpg

‘NE OLDU CERRAHIM’

Bahar dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü merakla beklenirken tanıtıma damga vuran o sahne de iple çekiliyor. Bahar’ın hastanede hayatını kurtardığı hasta tarafından aldığı teşekkür sonrası kendisini sürekli küçük gören ve başarısız olacağını iddia eden eşi Timur’a verdiği cevap alkış topladı. Odadan çıkarken Timur’a dönen Bahar, ‘Noldu Cerrahım’ dedi. Bahar’ın bu ince göndermesi tebessüm ettirdi.

bahar-cerrahim-sahnesi-ortaligi-yikip-gecti-timur-yine-tutulup-kaldi.jpg